Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

Ypäjän Hevosopiston tallit ja maneesit täyttyvät viikonvaihteessa tasokkaista kilpailijoista, kun yli 250 ratsukkoa taistelee niin esteratsastuksen hallimestaruuksista kuin viimeisistä Lucky Winners -paikoista Helsinki International FIM Horse Showhun.
Pohtiolammella nähtiin vauhdikkaita ratsastussuorituksia, kun Hämeen alueen ratsukot kilpailivat estemestaruuksista.
Ennätysmäärä ratsukoita saapui kilpailemaan KaRan alue- ja kansallisen tason estekilpailuihin Pohtiolammen Ratsastuskeskukseen.
Karan järjestämät kesäkuun kouluvalmennukset on ratsastettu ja tiistaina 27.6.2006 kisailtiin loppukilpailut Pohtiolammen kentällä.
Kara järjestää matkan Tallinnaan International Horse Showhun 30.9.–1.10.2006. Lähde katsastamaan maailman huippuratsastajia hyvässä seurassa.
Maalaustalkoot lauantaina 10.6.2006 Pohtiolammella. Hyvä tilaisuus kasvattaa pistepassin saldoa. Talkooporukka kestitään.
Maalaustalkoot lauantaina 10.6.2006 Pohtiolammella. Hyvä tilaisuus kasvattaa pitepassin saldoa. Talkooporukka kestitään.
Piia Viitanen ja Anu Hänninen luokkiensa voittoon Niihamassa.
KARAn ainoana edustajana Anna-Riikka Sulander ratsasti kahteen sijoitukseen kenttäratsastuskilpailussa Ypäjällä 20.05.
Kangasalan Ratsastajat ry järjestää kouluratsastuksen seuravalmennusta kesäkuussa 2006 ja päätöshuipentumana harjoituskilpailut valmennusryhmäläisille.
RSS ATOM