Jäsenhuone|Työhuone

Mukaan KaRan toimintaan?

27.1.2020

Mukaan KaRan toimintaan?

Tuleva vuosi tulee olemaan edellistäkin vauhdikkaampi. Nykyisen ydinporukan kädet on aika täynnä jo kilpailutoiminnan järjestämisessä, joten jos juuri sinä ehtisit auttaa, niin ehdittäisiin tehdä monipuolisemmin kaikkea kivaa. Ideoita olisi niin paljon enemmän kuin mitä ehdimme tällä hetkellä toteuttaa, ja budjetissa on moneen juttuun varattu ihan rahaakin. Eikä tarvitse myydä koko sieluaan, mutta ehtisitkö auttaa tunnin siellä ja toisen täällä? Tai heittää vaikka jonkun mielessä kyteneen kivan toimintaidean ilmaan?

Täytä tämän linkin takana oleva lomake, vastaa KaRan facebookissa olevaan päivitykseen, tai lähetä vaikka savumerkein viesti että olet kiinnostunut. Pääasia että saamme tietää että olet olemassa! 

 

Alla on hieman tarkemmin kuvattu niitä alueita missä on kaikkein suurin vajaus tällä hetkellä. Ihan kaikelle osaamiselle löytyy kuitenkin varmasti käyttöä.

 

TIEDOTUSTOIMIKUNTA
Onko KaRan some vielä viime vuosikymmenellä ja osaisit tehdä asialle jotain? Pysyykö kamera kädessä ja voisit tarjota joitain kuviasi KaRan käyttöön? Osaatko ylläpitää tai päivittää yksinkertaisia nettisivuja? Ehtisitkö tehdä pikkujuttuja KaRalaisten kuulumisista? Isossa seurassa tapahtuu paljon, ja olisi mahtavaa ehtiä kertoa ne pienemmätkin kuulumiset ja uutiset kaikille. Oletko juuri sinä se, joka ehtisi auttaa tässä, edes vähän?

VALMENNUSTOIMIKUNTA
Seuravalmennukset järjestetään viime syksyn sapluunan mukaisesti, mutta yhdelle tai kahdelle jäsenelle olisi tilausta. Jos haluaisit talkoilla mutta et pysty sitoutumaan tiettyyn aikaan tai paikkaan (kuten kisapäivinä tarvitsee), tämä homma on juuri sinua varten. Tunti tai pari kuukaudessa on jo iso apu.

HUVITOIMIKUNTA JA OHEISLIIKUNTATOIMIKUNTA
Jos olet aina ollut sitä mieltä että olisi mahtavaa jos seura järjestäisi jäsenilleen jotain pientä aktiviteettia, tapahtumaa tai muuta vastaavaa, edes silloin tällöin, hihkaise hep! Ihan oikeasti, seuran budjetissa on varattu näihin juttuihin jopa vähän rahaakin, mutta tekijät puuttuvat. Aiempina vuosina on ollut pakohuonereissua ja pilatesta, ideoidaan yhdessä alkaneelle vuodelle jotain kivaa?

BUFFETTITOIMIKUNTA
Lapsi harrastaa, ja olisi kiva itsekin jollain tavalla osallistua, mutta hevosista ymmärrät vain sen kumpi pää puree ja kumpi potkii? Kesän kisakausi lähestyy ja buffa kaipaa taas ihmisiä. Huippujobi, kun tässä pääsee väkisinkin jutulle kisaajien, taustajoukkojen ja tuomareiden kanssa, ja ehtii nähdä mukavasti niitä kisasuorituksiakin. Ja sadepäivinä ei tarvitse kastua.

KARA RANKING -TULOSSEURANTA
Meitä on niin monta, että ranking-vastaava on helisemässä kun kiireisimpinä kuukausina KaRalaisten kisastartteja kertyy kymmenittäin. Kauden parhaat palkitaan aina joulun alla, ehtisitkö auttaa pitämään kirjaa siitä että kuka pärjäsi, miten ja missä?

KILPAILUKANSLIA JA TUOMARITORNI
Ne kaksi pelottavinta paikkaa kisapäivän aikana? Mutta entäs jos mietitkin asian niin päin, että kun pääset oppimaan että mitä kaikkea voi sattua ja tapahtua ja mihin kaikkeen apua voikaan saada, tai että mihin kaikkeen se tuomari oikeasti ehtii kiinnittää huomiota? Kansliavelho Anna on maailman mukavin ihminen, ja viime kesänä ainakin kaikki jotka uskaltautuivat Annan oppiin, sanoivat tulevansa toisenkin kerran. Ja hei, bonuksena: sitten kun tulee se kaatosadepäivä niin työpiste on silloinkin ihan kuiva.

JOTAIN IHAN MUUTA?
Millään osa-alueella ei ole liikaa tekijöitä, vaan aina mahtuu joukkoon. Oli se oma juttu sitten tapahtuma- tai kilpailujärjestäminen, markkinointiosaaminen, kentän aitojen nikkarointi tai mikrofoniin puhuminen, ota yhteyttä sillä etsimme juuri sinua!

UUSI KARALAINEN?
Onko aiemmassa seurassasi jotain sellaista hyväksi havaittua toimintatapaa minkä haluaisit tuoda mukanasi? Tai onko juuri sinulla jotain osaamista mistä uskoisit olevan KaRalle hyötyä? Heitä rohkeasti ideoita ilmaan, me wanhat uraudutaan niin helposti vanhoihin toimintatapoihin, ettei edes tulla ajatelleeksi että toisinkin voisi tehdä.

TUOMARIT, MUUT LISENSSITOIMIHENKILÖT JA SELLAISESTA KIINNOSTUNEET!
Onko sinulla toimihenkilöoikeuksia? Haluaisitko suorittaa jonkun toimihenkilöoikeuden? KaRa maksaa lisenssikoulutukset jäsenilleen jotka toimivat seuran omissa kisoissa toimihenkilötehtävissä.