Jäsenhuone|Työhuone

Seurakouluvalmennukset kesä 2020

10.6.2020

Nyt kesäkaudelle pääsemme avaamaan paikkoja vakivalmennettavien lisäksi uusille ratsastajille, jotka ovat kiinnostuneita sitoutumaan valmennusryhmiin kesä-elokuulle. Lisäksi kesällä voi osallistua yksittäisille kerroille, jos ryhmissä on tilaa.
 
Valmennukset Pohtiolammella, valmentajana pääasiallisesti Hanna Heiskanen.

 
Syys- ja kevätkauden seurakouluvalmennuksissa on sovellettu kausimaksuja. Kesällä (kesä-elokuu) ei käytetä kausimaksuja, vaan valmennuksiin ilmoittaudutaan ja ne maksetaan valmennuskerta kerrallaan.
 
 
Seuraamme ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja tarvittaessa muutamme toimintatapoja. Jokainen ratsastaja on itse vastuussa siitä, että saapuu valmennuksiin vain terveenä, huolehtii hyvästä käsihygieniasta ja etäisyyksistä muihin.
 
 
Joka kesäkuukaudelle tulee useampi valmennuspäivä. Jokaisesta valmennuksesta tulee noin 10 päivää ennen valmennuspäivää oma postaus tähän facebookin ryhmään, ja sitä postausta kommentoimalla kerätään kyseistä valmennuskertaa koskevat sitovat ilmoittautumiset.
 
 
Kesäkuulle suunnitellut valmennuspäivät ovat
La 6.6. Hanna Heiskanen
To 11.6. Saara Uusitalon istuntatunnit
Ti 16.6. HH
Pe 26.6. HH
La 27.6. SU
 
 
Heinä- ja elokuulla on ainakin seuravalmentaja Hanna Heiskasen valmennuksia, sekä todennäköisesti myös Saaran tunteja. Selvitämme mahdollisuutta tarjota muita valmennuksia.
 
 
Jokainen valmennus maksetaan yksitellen ennen kyseistä valmennusta. Ryhmät ja kellonajat ilmoitetaan noin viikkoa ennen valmennusta. Ilmoittautunut on velvollinen suorittamaan maksun/maksua ei palauteta, ellei kyseessä ole sairaustapaus (lääkärin- tai eläinlääkärintodistus).
 
 
Hinnat:
Hanna Heiskasen valmennukset 3 hengen ryhmissä/60 minuuttia.
32,- seuran tukema hinta käytettävissä kerran kuussa niille seuran jäsenille, jotka ilmoittavat osallistuvansa kuukausittain (kesä,- heinä,- elo) valmennukseen, ja täyttävät seuran talkoovelvoitteen vähintään 5 tuntia/vuosi.
37,- mahdolliset lisäkerrat per kuukausi, tai yksittäisille kerroille osallistuvat seuran jäsenet.
Saara Uusitalon istuntatunnit 2 hengen ryhmissä/60 minuuttia.
37,- kaikki seuran jäsenet.