Jäsenhuone|Työhuone

Pohtiolammella kilpailtiin 1.-2.7.

4.7.2006

KaRan poniratsukko Tiina Viljamaa ja Prinses Beauty
Hevoshullu Powercupin palkintojenjako
Luokan 130 cm voittaja Essi Seppälä ja Charlene
Iloista kisatunnelmaa Pohtiolammella

Ennätysmäärä ratsukoita saapui kilpailemaan KaRan alue- ja kansallisen tason estekilpailuihin Pohtiolammen Ratsastuskeskukseen.

Kangasalan Ratsastajat järjesti heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Pohtiolammen Ratsastuskeskuksessa alue- ja kansallisen tason estekisat, joissa nähtiin lähes 500 lähtöä. Lauantaina kisaohjelmassa oli seura- ja aluetason luokkia ja sunnuntaina alue- ja kansallisen tason luokkia.

Karalaisia oli viikonlopun kisoissa mukana molempina päivinä. Lauantaina kuusi seuramme jäsentä ratsasti sijoituksille. 80 cm:n luokassa Heidi Vaherla hevosella Sissi N oli kahdeksas, Anna Niittymäki hevosella Jännä Toti yhdeksäs ja Wilma Rönkä Deemonilla kymmenes. Wilma Rönkä ja Deemon sijoittuivat myös 90 cm:n luokassa, jossa ratsukko oli 12. 100 cm:n piste-esteratsastusluokassa Elina Marttila hevosella Made sijoittui toiseksi ja Paula Pullinen Lankox-hevosella sijalle 10. Lauantain viimeisessä luokassa 110 cm Katja Suuripää saavutti kolmannen sijan Arriba Andelella. 

Sunnuntain kilpailussa karalaisista sijoittui Piritta Eriksson, joka hyppäsi Arletella 110 cm:n luokassa virheettömällä suorituksella sijalle kymmenen. Luokassa oli peräti 71 lähtöä. Kansallisen pääluokan 130 cm voitti Hattel Ridersin Essi Seppälä hevosella Charlene. KaRan edustuksesta vastasi tässä luokassa ratsukko Jose Bernardes ja Armania.

Lauantaina käydyssä Hevoshullu Powercupin Hämeen aluekarsinnassa KaRaa edusti Annukka Nyberg ponillaan Comet Golden Heart.

Kisajärjestelyt onnistuivat kaikin puolin odotusten mukaan. Ratsastuskenttä toimi moitteettomasti ja parkkialueen liikennejärjestelyt sujuivat erinomaisesti. Kisaviikonlopuksi osui sopivasti mukavan aurinkoinen hellesää.

Seuraavat KaRan kisat ovat 19. elokuuta, jolloin Pohtiolammella kisaillaan jälleen kansallisen rataesteratsastuksen merkeissä.

Kilpailutulokset kokonaisuudessaan näet tästä.