Jäsenhuone|Työhuone

Pohtiolammen Ratsastuskeskuksen toimitilarakennuksen vihkiäiset pidettiin 18.10.2006

22.10.2006

Seuramme uudisrakennuksella vietettiin kutsuvieraiden kanssa juhlahetkeä. Juhlassa esiintyivät Herttulan Ratsastuskoulun junioriratsastajat.

Keskiviikkona 18.10.2006 pidettiin uudisrakennuksemme ja ratsastuskenttämme virallinen valmistumisjuhla. Kutsuvieraita oli saapunut parikymmentä.

Rakennusprojektimme johtaja Teho Lehtinen toivotti vieraat tervetulleiksi ja kertoi rakentamisemme alkuvaiheista sekä miten kentän ja toimitilarakennuksemme rakentamiset etenivät tähän päätökseen. Lehtinen kertoi myös, että alkuvaiheessa saimme Suomen Ratsastajainliitolta suosituksen rahoituksen hakua varten, jossa mainittiin, että liiton tavoitteena on saada aikaan monitoimikeskuksia ympäri Suomen ja uskoo, että keskuksemme voi olla yksi niistä. Nyt ei enää tarvitse uskoa, nyt kaikki sen tietävät.

Suomen Ratsastajainliiton puheenjohtaja Tapani Peltonen toi liittomme onnittelut, jossa hän puheessaan mainitsi, että on harvinainen ilo tulla tällaiseen tapahtumaan, jossa vihitään käyttöön monipuolinen ratsastuskeskus. Peltonen totesi, että seuramme tekee monipuolista työtä, jota kaikki arvostavat.

Kangasalan kunnan onnentoivotukset toi vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja, joka piti ratsastuskeskustamme erinomaisena osana kunnan vapaa-ajan tarjontaa, jolla myös kasvatetaan ja pidetään yllä kunnan imagoa.

Naapurimme Sääksikeskuksen edustajat kiittelivät hyviä naapuruussuhteita ja totesivat, että on hienoa, että alueellemme rakennettiin upea toimitilarakennus, joka myös parantaa Pohtiolammen alueen tarjontaa kaikin tavoin.

Tilaisuudessa todettiin, että seuramme jäsenmäärä on rakentamisvuosien aikana yli kaksinkertaistunut, ollen nyt 400, ja että seuramme tekee juniorityötä, jonka kasvusta suuri osa on tullut yhteistyökoulujemme, Herttualan Ratsastuskoulu ja Kaupin Ratsastuskoulu, ansiosta.

Tilaisuuden lopuksi Herttualan Ratsastuskoulun junioriryhmä esitti kutsuvieraille katrillin näytteenä osaamisestaan, jota kutsuvierasjoukko innolla voimakkain taputusten kera suuresti arvosti.

Kuvat: Matti Kauhanen