Jäsenhuone|Työhuone

Hevostaitokilpailut 25.4. 2009

3.4.2009

Hämeen alueen hevostaitomestaruuskilpailut pidetään Ypäjällä la 25.4. klo 11. Kilpailukutsu ohessa.

HEVOSTAITOKILPAILUKUTSU

Tervetuloa Ypäjälle, Hevosopiston järjestämiin Hämeen alueen hevostaitomestaruuskilpailuihin lauantaina 25.4.2009 alkaen klo 11.

SARJA I  Luokka on avoin kaikille v.1997 ja sen jälkeen syntyneille. Vaatimukset: Perushoitomerkki ja Hoito I- merkki tai vastaavat tiedot.

SARJA II  Luokka on avoin kaikille v. 1991-1996 syntyneille. Vaatimukset: Perushoitomerkki, Hoito I ja Hoito II –merkit, Lääkintä- ja Ruokintamerkki tai vastaavat taidot.

LISÄKSI JOUKKUEKILPAILU 

Joukkueeseen kuuluu 3 kilpailijaa, jotka edustavat samaa ratsastusseuraa, 4H-liiton jäsenyhdistystä tai Suomen Hippoksen ravikerhoa. Kilpailijoiden tulee osallistua eri sarjoihin. Kilpailijoiden käytännön ja teoriakokeiden pistemäärät lasketaan yhteen ja suurimman yhteenlasketun pistemäärän saavuttanut joukkue on voittaja.

Molempiin sarjoihin kuuluu teoriakoe ja käytännönkoe. Teoriakokeiden kysymykset ja käytännön kokeiden tehtävät pohjautuvat SRL: n julkaisemaan Hevostaitokansioon(syksyllä 2007 julkaistu versio), mutta voivat olla myös kansion ulkopuolelta.

ERITYISMÄÄRÄYKSET

1. Sitovat ilmoittautumiset kirjallisesti viimeistään pe 17.4. osoitteeseen eeva.lehtonen@hevosopisto.fi tai Hevosopisto/Eeva Lehtonen, Opistontie 9, 32100 Ypäjä. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava kilpailijan nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika, seura sekä sarja, johon osallistuu. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Mikäli kilpailijat osallistuvat myös joukkuekilpailuun, heidän tulee ilmoittaa koko joukkueen kokoonpano sekä joukkueen yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumeronsa ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli kilpailija tarvitsee avustajaa, siitä tulee myös mainita.

2.Kilpailijan pitää olla Suomen Ratsastajainliiton jäsen SRL:n ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Lisäksi kilpailuun voivat osallistua Suomen 4H-liiton jäsenyhdistyksen ja Suomen Hippoksen nuorisoravikerhon jäsenet.

3. Kilpailija ei tarvitse kilpailulupaa.

4.Kilpailussa noudatetaan Suomen Ratsastajainliiton 1.1.2008 voimaan astuneita Hevostaitokilpailusääntöjä. Säännöt löytyvät SRL:n internetsivujen materiaalisalkusta (http://www.ratsastus.fi/).

5. Kännyköiden käyttö on kielletty kilpailusuorituksen aikana.

6.Osallistumismaksu on 15 euroa, joka maksetaan käteisellä kilpailupaikalla. Osallistumismaksu sisältää ruokailun Hevosopiston opiskelijaravintolassa.

7.Mikäli kilpailija jättää saapumatta kilpailuihin ilman pätevää syytä, peritään puolet osallistumismaksusta jälkikäteen.

8.Palkintoina jaetaan sijoittuneille ruusukkeet ja esinepalkintoja. Kaikki osallistujat saavat diplomit. Lisäksi kaikkien kilpailijoiden kesken arvotaan esinepalkintoja.

9.Joukkuekilpailun kolme parasta joukkuetta palkitaan. Lisäksi SRL Häme kustantaa voittajajoukkueen matkan ja osallistumisen Valtakunnalliseen Hevostaitomestaruuskilpailuun, joka järjestetään Harjun Oppimiskeskuksessa, Virolahdella, 16.5.2009.

10. Kilpailun johtajana toimii Eeva Lehtonen ja päätuomarina Sanna Jämsä.

11.Kilpailupaikalla on majoitusmahdollisuus(rajoitettu määrä), tiedustelut 02-7602220 Outi Laaksonen kurssisihteeri@hevosopisto.fi

12.Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

13.Lisätietoja kilpailusta antaa Päivi Koro 040- 5200181 paivi.koro@hevosopisto.fi ( ja  20.4 asti Tuija Rauman 040-5942575 tuija.rauman@hevosopisto.fi ). Lisätietoja yleisesti hevostaitokilpailusta antaa SRL:n nuorisopäällikkö Hanna Talvitie, hanna.talvitie@ratsastus.fi tai puh. 09 2294 5242.

Tervetuloa kilpailemaan hevostaidoissa!

Ypäjän Hevosopisto/ Hevosopisto Oy