Jäsenhuone|Työhuone

Ennakkotiedote: Seuran kevätkokous etäyhteydellä ma 22.3.2021

1.3.2021

Vallitsevan koronavirustilanteen ja siitä johtuvien kokoontumisrajoitusten vuoksi seuran kevätkokousta ei ole mahdollista järjestää normaalisti.

Kangasalan Ratsastajien hallitus on päättänyt, että seuran kevätkokous tullaan järjestämään normaalissa aikataulussa mutta etäyhteyksin toteutettuna, maanantaina 22.3.2021 klo 18.

Vaikka seuran säännöt eivät normaalisti mahdollista etäyhteyksin järjestettäviä kokouksia, väliaikaisen lain mukaisesti yhdistyksen hallitus voi sallia etäosallistumisen viimeistään 30.6.2021 pidettävässä yhdistyksen kokouksessa, vaikka tällaista järjestelyä ei ole sallitty säännöissä eikä yhdistys ole hyväksynyt tätä varten laissa tarkoitettua äänestys- ja vaalijärjestystä.

Alustavan suunnitelman mukaan kokous tullaan järjestämään joko Teams- tai Google Meet -kokousalustan kautta. Käytettävään kokousalustaan tullaan tarjoamaan selkeät ohjeet, mahdollisuus testata yhteyttä ennen kokousta erikseen ilmoitettavana aikana. Tarkemmat ohjeet sekä virallinen kokouskutsu julkaistaan tämän viikon kuluessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäyhteydellä kokoukseen osallistumisesta, otathan yhteyttä Eeva Laurilaan, eeva.laurila@gmail.com.