Jäsenhuone|Työhuone

Talkooilmoittautuminen estekilpailu la 18.9.

14.9.2021

Tervetuloa toimihenkilöksi estekilpailuihin (seuranmestaruuskilpailut) Pohtiolammen kentälle lauantaina 18.9.2021. Kilpailut alkavat alustavan suunnitelman mukaan klo 10. Samalla lomakkeella voit ilmoittautua myös radanrakennustalkoisiin perjantaina 17.9. klo 16 alkaen ja radanpurkutalkoisiin lauantaina 18.9. kilpailuiden jälkeen (alustavasti klo 16-17).

Etukäteen ilmoittautumalla helpotat työtehtävien jakoa ja organisointia. Ilmoittauduthan lomakkeella mukaan vaikket olisikaan vielä varma mihin aikaan ehdit olemaan paikalla. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tehtäviä löytyy laidasta laitaan ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä. Voit pyytää mukaan myös isän, äidin tai pikkusiskon keräämään bonuspisteitä joko itselleen - tai vaikkapa juuri sinulle. Lyhyestäkin ajasta voi olla suuri apu, joten älä väheksy työpanostasi vaikka ehtisitkin auttaa vaikkapa vain tunnin verran.

Voit halutessasi lukea lisää erilaisista toimihenkilötehtävistä.

Toivoisimme, että kaikki ilmoittautuisivat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen. Näin varmistat sen, että talkoovastaavalla ei ole ihan niin suuri paniikki kisapäivän aamuna.

Ilmoittautuminen

Tervetuloa kilpailemaan ja talkoilemaan Kangasalle!