Jäsenhuone|Työhuone

Koulujoukkueet 2020

KaRan joukkueita alueen seurajoukkuemestaruuskilpailuun elokuun alussa sekä joukkue-SM-kilpailuun elokuun lopussa kootaan juuri nyt. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, otathan yhteyttä mahdollisimman pian!

Seura maksaa molempien kilpailuiden joukkueiden osallistumismaksut. Kilpailijalle itselleen jää maksettavaksi vain Kipa-maksu.

 

Seurajoukkuekilpailu järjestetään Vesilahdella lauantaina 8.8.2020. KaRa lähettää kilpailuun niin monta joukkuetta kuin saadaan kokoon. Kilpailu on ollut viime vuosina varsin tiukka, mutta jo kolmantena vuonna peräkkäin KaRa lähtee puolustamaan mestaruutta. Joukkueet ovat vaihtuneet matkan varrella, mutta se mikä on joka vuosi pysynyt samana, on huippuhyvä yhteishenki.

Seurajoukkuekilpailu kilpaillaan aluetasolla, eli ratsastajalla tulee olla vähintään D-kilpailulupa ja mielellään kokemusta aluetason kilpailuista. Kilpailun luokat ovat tänäkin vuonna Helppo A FEI CCI/CIC* kenttäohjelma A 2009 sekä Helppo B:0. Joukkueessa on 3-4 jäsentä, joista kolme parasta tulosta otetaan huomioon, kuitenkin siten että joukkueella tulee olla kummastakin luokasta vähintään yksi tulos. Yleensä joukkueet on pyritty rakentamaan siten, että molemmissa luokissa starttaa kaksi joukkueen jäsentä.

 

Joukkue-SM-kilpailuun KaRa sai vuosien tauon jälkeen viime vuonna joukkueen, ja kolmikko Marika Renvall, Kaisa Väistö ja Tanja Korhonen kehuivat kokemusta ainutlaatuiseksi. Joukkue-SM-kilpailu järjestetään tänäkin vuonna Helsingissä Laakson ratsastusstadionilla sunnuntaina 30.8.2020, ja tavoitteena on myös tänä vuonna saada KaRalta joukkue mukaan kilpailuun. Joukkue-SM-kilpailu kilpaillaan kansallisella tasolla, eli ratsastajalla tulee olla vähintään kansallinen A-kilpailulupa ja kokemusta kansalliselta tasolta vähintään siltä tasolta, minkä ohjelman haluaa kilpailussa ratsastaa.

Joukkue-SM-kilpailussa joukkueessa on kolme ratsukkoa (yksi kuhunkin luokkaan) sekä yksi nimetty vararatsukko. Ratsastettavat ohjelmat ovat Helppo A FEI World Dressage Challenge - test B 2001/2009, Vaativa B FEI Junioreiden joukkueohjelma 2009/2018 sekä FEI Prix St Georges 2009/2018.

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa Carita Sarvanko, carita.sarvanko@gmail.com

Vaikka et olisi vielä varma, pystytkö osallistumaan, mutta olet kuitenkin kiinnostunut, lähetä rohkeasti lomake. Tässä vaiheessa vasta kartoitetaan mahdollisia ratsukoita joukkueisiin, ja lopulliset joukkueet kootaan vasta lähempänä kilpailua.

 

 

Koulujoukkueet 2020

Voit tehdä useita valintoja

Kerro lyhyesti olennaiset kilpailutuloksesi (kuluva ja tarvittaessa aiemmat kaudet)