Jäsenhuone|Työhuone

Kentän pohjan perusparannus 2021

Leader Kantri on myöntänyt Kangasalan Ratsastajille rahoituksen EU:n maaseuturahastosta Pohtiolammen ratsastuskentän perusparannukseen.

Pohtiolammen kenttä saa uuden pohjan kesän 2021 aikana. Samalla nykyiselle luonnonpohjaiselle yläkentälle on tarkoitus rakentaa uusi koulukenttä. Hanke toteutetaan hyvin pitkälti talkoovoimin, joten pohjaremontin aikana on tiedossa valtaisa määrä talkoohommia, että saadaan Pohtiksesta tehtyä laadukas kilpailu- ja valmentautumispaikka meille kaikille.

 

Pohjaremontti alkaa 6.7. ja se toteutetaan heinäkuun 2021 aikana.

Pohtiksen remonttitalkoot

Osa perusparannuksesta tehdään talkoovoimin. Remonttiin liittyy monenlaisia talkootehtäviä sekä remontin aikana että sen jälkeen, ja remontin sujuva toteuttaminen vaatii runsaasti apukäsiä. Tarkempi aikataulu selviää ja elää koko remontin ajan, joten tietoja talkoista voi tulla nopeallakin aikataululla.

Mikäli olet mahdollisesti kiinnostunut auttamaan talkoolaisena, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Talkootehtävistä ilmoitetaan talkoolaisten WhatsApp-ryhmässä ja julkisesti seuran sivuilla ja facebook-ryhmässä. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään vaan jokainen voi osallistua oman aikataulunsa mukaan.

Talkoot (listaa päivitetään jatkuvasti)

ke 7.7. klo 17 (mukaan työhanskat)
la 31.7. klo 11 alkaen
su 8.8. klo 9 alkaen
pe 14.8. klo 17 alkaen

Ilmoittautuminen talkoorinkiin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.