Jäsenhuone|Työhuone

EA1-kurssi 10.-11.2.2018

 

Kangasalan Ratsastajat järjestää EA1-kurssin Wääksyn kartanolla 10.-11.2.2018.

Kurssi on nimenomaisesti suunnattu hevosten kanssa toimiville henkilöille, ja sen aikana käydään läpi ratsastuksessa ja hevosten kanssa toimiessa mahdollisesti eteen tulevia tilanteita. Kouluttajana toimii Merja Koskinen, jolla on pitkä kokemus vastaavien kurssien vetämisestä. Kurssin kesto on 16 tuntia (molempina päivinä noin klo 9-17), ja sen hyväksytysti suorittaneet voivat lunastaa SPR:n EA1-kortin hintaan 10 euroa. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestykessä.

Sunnuntaina on myös mahdollisuus osallistua hätäensiapukurssille (8h) tai päivittää vuonna 2015 tai sen jälkeen käyty edellinen kurssi (päivityksen saa tehdä yhden kerran). Näitä paikkoja on rajatusti viidelle osallistujalle ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit toki halutessasi osallistua myös koko kurssille, vaikka haluaisitkin päivittää vanhat taitosi.

Kurssipaikkana toimii Wääksyn kartanon maneesin kahvio. Käytännön harjoituksia tehdään myös maneesissa ja/tai tallissa. EA1-kurssin hinta on 120 euroa (sis. lämpimän ruuan ja kahvit molempina päivinä) ja sunnuntain hätäensiapukurssin tai päivityksen hinta 65 euroa (sis. lämpimän ruuan ja kahvit).

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella 4.2.2018 mennessä. Saat ilmoittautumisen jälkeen viimeistään muutaman päivän sisällä maksuohjeet lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Päivitys: 14.1. jäljellä 3 paikkaa EA1-kurssille ja 5 paikkaa hätäensiapukurssille/päivittäjille.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Eeva Laurila, p. 040-5696738

 

EA-kurssin ilmoittautuminen

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.