Jäsenhuone|Työhuone

Kevätkokous 22.3.2021

Tervetuloa Kangasalan Ratsastajien sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 22.3.2021 klo 18 alkaen.

Kokous järjestetään koronavirustilanteen vuoksi turvallisuussyistä etäyhteydellä Google Meet -kokousalustan kautta. Google Meet ei vaadi rekisteröitymistä, ja toimii sekä tietokoneen selaimella että puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Seuran hallitus on testannut talven aikana kokousten järjestämistä Google Meetin kautta, ja alusta on todettu sekä toimivaksi että helppokäyttöiseksi.

Tämän vuoksi kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen viimeistään lauantaina 20.3.2021, jotta etäkokousohjeet ja linkki kokoukseen voidaan luotettavasti toimittaa jäsenelle ennen kokousta. Mikäli haluat testata etäyhteytesi toimivuutta ennen kokousta tai tarvitset lisäohjeita, ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen kokousta, ja mainitse myös ilmoittautumisen lisätiedoissa haluavasi testata yhteyttä.

Vaikka seuran säännöt eivät normaalisti mahdollista etäyhteyksin järjestettäviä kokouksia, väliaikaisen lain mukaisesti yhdistyksen hallitus voi sallia etäosallistumisen viimeistään 30.6.2021 pidettävässä yhdistyksen kokouksessa, vaikka tällaista järjestelyä ei ole sallitty säännöissä eikä yhdistys ole hyväksynyt tätä varten laissa tarkoitettua äänestys- ja vaalijärjestystä.