Jäsenhuone|Työhuone

Haluatko mukaan seuratoimintaan?

Kangasalan Ratsastajien toiminta on varsin laaja-alaista. Koska kukaan ei voi osata ja ehtiä tehdä kaikkea, niin toimintaa ja vastuuta on jaettu eri toimikuntiin, joista jokainen hoitaa oman osa-alueensa tehtäviä.

 

Jos olet kiinnostunut jostain tietystä osa-alueesta, niin laita lomaketta tulemaan. Kenenkään ei tarvitse tehdä enempää kuin mihin itse tietää pystyvänsä, riittää että on intoa ja ajatuksia siitä, miten vaikkapa valmennustoimintaa voisi kehittää. Ainoa vaatimus on Kangasalan Ratsastajien jäsenyys, ikärajaa tai muutakaan vastaavaa rajoitusta ei ole.

 

Buffettitoimikunnan työskentely painottuu kesän kisapäiville (buffetin myyntityö, makkaran paisto...) sekä ennen kisoja esivalmisteluihin (tukkukäynnit, sämpylöiden teko...). Buffetissa pääsee vaihtamaan kuulumisia kilpailijoiden ja taustajoukkojen kanssa, ja sadepäivinä ei tarvitse kastua.

Kilpailutoimikunnan tehtäviin kuuluu kilpailukalenterin ja kilpailukutsujen suunnittelu, tuomareiden, toimihenkilöiden ja talkoolaisten rekrytointi. Jos kilpailuiden järjestäminen, kilpailukutsujen ja luokkavalintojen suunnittelu tai muut vastaavat tehtävät kiinnostavat, on kilpailutoimikunta oikea paikka juuri sinulle. Et tarvitse aiempaa kokemusta, innostus ja kiinnostus on ainoa pääsyvaatimus.

Nuorisotoimikunnan tämänhetkinen pääpainopiste on kesän HeppaHubaa-tapahtuman järjestäminen. Jos sinulla on ideoita ohjelmasta, niin ota yhteyttä! Lisäksi, jos olet vähintään 14-vuotias ja kiinnostunut  heppakerhon ohjaamisesta, laitathan lomakkeen tulemaan. Seura järjestää ohjaajille koulutuksen.

Tiedotustoimikunta kaipaa kipeästi lisää apukäsiä. Tehtävänä on niin seuran nettisivujen ja facebook-sivujen päivitys kuin juttujen kirjoittaminen. Teknistä osaamista ei tarvita (seuran sivujen päivitys on tehty niin yksinkertaiseksi, että sen on oppinut tähän mennessä ihan jokainen), vaan innostus kirjoittaa tai jakaa tietoa riittää.

Valmennustoimikunta järjestää KaRan seuravalmennukset koulu- ja esteratsastuksessa ja hoitaa myös Talent-ratsukoiden valmennukseen liittyviä asioita. Lisäksi voidaan järjestää erilaisia valmennusklinikoita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Oheisliikuntatoimikunnan tehtävinä on järjestää ratsastajille mieluisia muita aktiviteetteja, kuten esimerkiksi urheilua (jumppaa, pilatesta, horsebiciä...), luentoja tai melkein mitä vaan muuta mukavaa. Toiminta on ollut jäsenten kiinnostuksen puutteen vuoksi tauolla reilun vuoden verran, mutta olisitko juuri sinä se, joka innostaa ihmiset taas mukaan?

 

Toimikunnat

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.