Jäsenhuone|Työhuone

Syyskokous ja pikkujoulut 2018

 

Parin vuoden tauon jälkeen KaRan pikkujoulut tekee taas paluun!

Paikkana on jälleen vanha tuttu Pirtti (Tapulintie 6) ja aika lauantai 17.11. Kello 16 alkaen syyskokoustetaan (kaikki seuran jäsenet lämpimästi tervetulleita), ja siitä heti perään jatketaan pikkujoulutunnelmissa. Syyskokousmateriaalit julkaistaan seuran sivuilla marraskuun kuluessa.

 

Syyskokous klo 16 alkaen (avoin KaRan jäsenille)

Kangasalan Ratsastajien sääntömääräinen syyskokous järjestetään Pirtillä (Tapulintie 6, Kangasala). Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Alustava toimintasuunnitelma vuodelle 2019 (pdf)

Hallitus

Pikkujoulut noin klo 18 alkaen (avoin kaikille)

Alustava ohjelma (kellonajat arvioita, muutokset mahdollisia)

18:15  Kaudella 2018 ansioituneiden KaRalaisten palkitsemiset
19:00  Kisailu-visailu joukkueittain, mainetta ja kunniaa tarjolla!
19:30  Joulupukki käy tiputtamassa lahjasäkin. Voit halutessasi tuoda mukanasi noin 5 euron arvoisen lahjan pukinkonttiin.
20:00  Testostenorit esiintyy!

Illan kuluessa mahdollisesti muutakin ohjelmaa, sekä takuuvarmasti ainakin musiikkia ja iloista yhdessäoloa. Jos juuri sinulla (tai kaverillasi) on jokin ohjelmanumero mielessä niin ilmianna itsesi (tai se kaverisi, kun ei se kuitenkaan itse uskalla).

 

Tänä vuonna pikkujouluissa tarjolla ei ole noutopöytää, vaan lähinnä pientä naposteltavaa. Tästä syystä pikkujoulujuhla onkin seuran jäsenille täysin ilmainen, kunhan vaan ilmoittaudut ajoissa (15.11. mennessä) mukaan. Tämän jälkeen pikkujouluihin on KaRalaisille 5 euron pääsymaksu. Jos tilaisuus saa ihan hurjan suosion, niin mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta tilaa on kuitenkin reilusti yli sadalle hengelle. Toivotamme myös kaikki muutkin Kangasalan hevosihmiset mukaan 10 euron pääsymaksua vastaan, kuitenkin sillä varauksella, että seuran jäsenet ovat luonnollisesti etusijalla jos kovin täyttä tulee.

Alkuillasta palkitaan myös kauden 2018 aikana ansioituneita seuran jäseniä. Palkittavat tullaan kutsumaan myös henkilökohtaisesti tapahtumaan.

Ei siis muuta kun kaivamaan tonttulakkeja kaapin perukoilta, ja ilmoittautumaan mukaan!

 

KaRan syyskokous ja pikkujoulut 2018