Jäsenhuone|Työhuone

Talkoolomake (Estekisat 9.8.2020)

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan toimihenkilöksi estekilpailuihin Pohtiolammen kentälle sunnuntaina 9.8.2020. Kilpailut ovat esteratsastuksen seuranmestaruuskilpailut ja niissä on myös kaikille avoimia luokkia (seurataso). Kilpailut alkavat alustavan suunnitelman mukaan klo 10. Samalla lomakkeella voit ilmoittautua myös radanrakennustalkoisiin lauantaina 8.8. klo 12 alkaen.

Etukäteen ilmoittautumalla helpotat työtehtävien jakoa ja organisointia. Ilmoittauduthan lomakkeella mukaan vaikket olisikaan vielä varma mihin aikaan ehdit olemaan paikalla. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tehtäviä löytyy laidasta laitaan ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä. Voit pyytää mukaan myös isän, äidin tai pikkusiskon keräämään bonuspisteitä joko itselleen - tai vaikkapa juuri sinulle. Lyhyestäkin ajasta voi olla suuri apu, joten älä väheksy työpanostasi vaikka ehtisitkin auttaa vaikkapa vain tunnin verran.

Voit halutessasi lukea lisää erilaisista toimihenkilötehtävistä.

Toivoisimme, että kaikki ilmoittautuisivat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen. Näin varmistat sen, että talkoovastaavalla ei ole ihan niin suuri paniikki kisapäivän aamuna.

  

Tervetuloa kilpailemaan ja talkoilemaan Kangasalle!

 

Koronavirustilanteen huomioiminen

  • Älä tule tapahtumapaikalle, jos sinulla on hengitystietulehduksen oireita tai olet sairastanut hengitystietulehduksen kahden viikon aikana ennen harjoitusta tai olet ollut tänä aikana kontaktissa henkilöön, joka on sairastanut hengitystietulehduksen.
  • Älä tule tapahtumapaikalle, jos kuulut COVID-19-riskiryhmään.
  • Älä tule tapahtumapaikalle, jos olet ollut ulkomailla kahden viikon aikana ennen kilpailuja.
  • Huolehdi turvaväleistä.
  • Noudata hyvää yskimis- ja käsihygieniaa. Paikalla on tarjolla käsidesiä mm. puffetissa, wc:ssä ja kansliassa. Suosittelemme kuitenkin, että otatte myös oman käsidesin mukaan.
  • COVID-19 pandemian vuoksi rataharjoitukset tai kilpailut EIVÄT ole avoimia yleisölle!

Koronapandemia on vakavasti otettava asia ja ohjeistuksen tarkka noudattaminen on meidän kaikkien yleinen etu. Päätoimihenkilöillä on oikeus poistaa tapahtumapaikalta ne henkilöt, jotka eivät noudata näitä ohjeistuksia.

Talkoolomake / Estekisa 9.8.2020

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.