Jäsenhuone|Työhuone

Talkoolomake kouluratsastuskilpailut 12.-13.5.2018

 

Taas kilpaillaan ja talkoillaan!

KaRan kauden suurin kilpailu on tänä vuonna jo heti toukokuussa, kun Pohtiolammella ja Wääksyssä järjestetään kaksipäiväinen kouluratsastuskilpailu 2- ja 3-tasoilla. Luokkia on aina Prix St Georges -tasolle asti, joten Kangasalla nähdään myös tänä vuonna korkean tason kouluratsastusta. Kilpailut alkavat arviolta noin klo 9 tai 10, osallistujamäärästä riippuen. Kaksipäiväinen ja kahden suorituspaikan kilpailu kaipaa valtavan määrän toimihenkilöitä onnistuakseen. Pienikin apu voi olla juuri se ratkaisevan tärkeä!

Erityisesti koulutuomarin sihteerit toivoisimme pystyvämme varmistamaan jo hyvissä ajoin. Jos haluat sihteeriksi, täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian.

Aiempi talkookokemus ei ole tarpeen, vaan kaikille löytyy varmasti sopiva tehtävä, ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä. Muista myös että talkoilemalla keräät KaRan bonuspisteitä!

Muistathan, että Kangasalan Ratsastajat järjestää kaikki kilpailunsa vapaaehtoisvoimin. Seura on juuri niin aktiivinen kuin sen jäsenet ovat, näidenkin kilpailuiden onnistuneeseen läpivientiin tarvitsemme JUURI SINUA!

Toivoisimme, että kaikki ilmoittautuisivat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen, näin tehtävien suunnittelu ja jakaminen helpottuu huomattavasti.

 

 

Talkoolomake kouluratsastuskilpailut 12.-13.5.2018

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.