Jäsenhuone|Työhuone

Estevalmennukset

Estevalmennukset

 

Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen, estevalmennus ja Talent-estevalmennus

Tyttelin estevalmennukset kaudella 2019-2020 (elo-toukokuu + kesällä kesä-heinäkuu) pidetään noin kerran kuussa. Valmennukset pidetään sisäkaudella maneesissa (suunnitteilla Suomatka ja Kautiala, muut paikat toiveiden ja ryhmien mukaan) ja ulkokaudella Pohtiolammen kentällä. Ryhmäkoko on 3-5 ratsukkoa.

Seuraestevalmennukset ovat tarkoitettu kaikille esteratsastuksesta kiinnostuneille seuran jäsenille, tasosta riippumatta. Myös nuorille hevosille voidaan järjestää oma ryhmä, mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi. Muiden seurojen jäsenet voivat osallistua valmennuksiin, mikäli ryhmissä on tilaa.

Estevalmennuksiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi (elo-toukokuu) kerralla. Jatkuva ja säännöllinen valmentautuminen edistää ratsukoiden kehitystä ja näin saamme myös jatkuvuutta tasoryhmien järjestämiseen.

Valmennuspaikat ja -ryhmät sovitaan suljetussa facebook-ryhmässä.

Valmennusryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden tai valmennuksiin voi osallistua yksittäisille kerroille, mikäli ryhmissä on tilaa. Tiedustelut Anna.L.Heikkinen (a) uta.fi

Talent kaudella 2019-2020:

  • Talent-valmennus on tarkoitettu kaikille alle 18-vuotiaille ratsukoille tasosta ja kilpailutaustasta riippumatta.
  • KaRan Talent-valmennukseen voi osallistua myös muiden seurojen jäsenet.
  • Talent-valmennuksen tavoitteena on tarjota ratsukoille kokonaisvaltainen valmentautumissysteemi, johon kuuluu myös muuta ratsastusta tukevaa toimintaa.
  • Talent-ratsukot valitsevat päälajin (koulu- tai esteratsastus), mutta voivat edelleen osallistua Talent-valmennuksiin molemmissa lajeissa. Valitsemassaan päälajissa Talent-valmennuskerta on 75 min pituinen sisältäen kirjallisen palautteen. Muille kuin päälajin talenteille (eli "haastajille") valmennus on 60 min mittainen ja ei sisällä kirjallista palautetta.
  • Talent-estevalmennukset järjestetään Kangasalla.
  • Talent-valmennuksiin osallistuminen edellyttää sitoutumista erityisesti päälaji-ryhmiin hakeutuneiden ratsukoiden puolelta. Ilmoittautumislomakkeella ratsukko voi hakea päälaji-ryhmään tai ilmoittautua "haastajaksi". Haastajat ovat mukana talent-valmennuksissa (valmennuskerta 60 min) ja voivat halutessaan hakea päälajin ryhmiin myös kauden aikana. Valinnat tehdään valmentajan kanssa. 
  • Lisätietoja Talentista.

 

Maksut, ilmoittauminen ja peruutukset: 

Yhden valmennuksen hinta koko kaudeksi sitoutuneilta KaRalaisilta 22 € (tai 10 bonuspistettä) + maneesi-/ kenttämaksu ja muiden seurojen jäseniltä 30 € + maneesi-/kenttämaksu (muita otetaan mukaan jos paikkoja riittää). Muiden seurojen jäsenien Talent-estetunti (75 min) 34 €. Yksittäiset osallistumiskerrat KaRalaisilta 27 € ja muilta 30 €. 

Valmennukset maksetaan valmennuskerta kerrallaan. Ratsukot maksavat jokaisen valmennuksen, johon se osallistuvat, viimeistään viikkoa ennen valmennusta KaRan tilille.

Mikäli ratsukolle tulee este osallistua johonkin valmennuskerroista, tulee siitä ilmoittaa Anna Heikkiselle välittömästi ja viimeistään viikkoa ennen valmennusta, jolloin valmennusmaksua ei peritä kyseiseltä kerralta. Sairauspoissaoloista on ilmoitettava mahdollisimman pian, ja vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistuksella maksettu valmennusmaksu hyvitetään. Peruuttamattomista valmennuksista peritään aina täysi hinta. Valmennusryhmistä voi jättäytyä pois kauden aikana ilmoittamalla siitä Anna Heikkiselle.

Valmennukseen on mahdollista osallistua myös yksittäisille kerroille silloin kun ryhmissä on tilaa. 

Ilmoittautuminen seuraestevalmennukseen ja Talent-estevalmennuksiin kaudelle 2019-2020 on päättynyt.

Päivitys 9.8.2019: Ryhmissä on vielä tilaa kaudelle 2019-2020. Voit ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Lisätietoja ryhmistä voi tiedustella Anna Heikkiseltä (Anna.L.Heikkinen@tuni.fi).

Luethan ennen ilmoittautumista ohjeet seuravalmennuksiin osallistuville. 

Tyttelin valmennukset syyskaudella 2019:

Ke 14.8.
Ke 4.9.
Ke 2.10.
Ke 6.11.
Ke 4.12.

Valmennusryhmät organisoidaan facebookissa. Ole yhteydessä valmennusvastaaviin, mikäli haluat mukaan valmennuksiin tai olet kiinnostunut peruutuspaikoista.

Piritta Eriksson, erikoisestevalmennus

 

Kausi 2018: Valmennuksessa harjoitellaan erikoisesteitä. Ryhmäkoko 3-4 ratsukkoa ja valmennuksen kesto noin 75-90 minuuttia ratsukoiden etenemisestä riippuen. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa toiveita erikoisesteistä.

Piritta Eriksson on kilpaillut poneilla SM- ja PM-tasoilla este- ja kenttäratsastuksessa ja hevosilla SM-, PM- ja EM-tasoilla kenttäratsastuksessa. 

Hinta: 25 e / ratsukko. KaRan jäsenille 21 e / ratsukko.

Valmennuspäivät:


Muista päivistä ilmoitetaan myöhemmin, toiveita voi esittää.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Tiedustelut KaRan valmennusvastaava Anna Heikkinen, Anna.L.Heikkinen (a) uta.fi

 

José Bernardes, estevalmennus

 Kevätkaudella 2015 alkavat José Bernardesin estevalmennusryhmät. Tunnit suunnitellaan ratsukoiden tason mukaan, valmennukset ovat avoimia kaikille tasosta riippumatta. Valmennuskerran kesto riippuu tunnille osallistuvien ratsukoiden määrästä: kolmen ratsukon ryhmän tunnin kesto on 1 tunti, neljän ratsukon ryhmälle 1,5 tuntia. Paikkoina maneesikaudella Wääksy ja Tavela, ulkokaudella Pohtiolampi.

Huom! Valmennuskielenä englanti, tulkkausapua saatavilla tarpeen mukaan. 

Valmennustunnin hinta (kestosta riippumatta) on KaRalaisille 29 e + maneesi/kenttämaksu, muiden seurojen jäsenille 37 e + maneesimaksu. Muita otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa.

Kausi 2017-2018: Ole yhteydessä Anna Heikkiseen, mikäli toivot Jose Bernardesin estevalmennuksia.