Jäsenhuone|Työhuone

Estevalmennukset

Estevalmennukset

 

Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen, estevalmennus, Talent-valmennus

Tyttelin estevalmennukset kaudella 2017-2018 pidetään noin kerran kuussa. Valmennukset pidetään sisäkaudella maneesissa (suunnitteilla Suomatka, Kautiala ja Tavela) ja ulkokaudella Pohtiolammen kentällä. Ryhmäkoko on 3-5 ratsukkoa.

Seuraestevalmennukset ovat tarkoitettu kaikille esteratsastuksesta kiinnostuneille seuran jäsenille, tasosta riippumatta. Myös nuorille hevosille voidaan järjestää oma ryhmä, mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi.

Estevalmennuksiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi (noin syys-toukokuu) kerralla. Jatkuva ja säännöllinen valmentautuminen edistää ratsukoiden kehitystä ja näin saamme myös jatkuvuutta tasoryhmien järjestämiseen.

Talent kaudella 2017-2018:

  • Talent-ratsukot valitsevat päälajin (koulu- tai esteratsastus), mutta voivat edelleen osallistua Talent-valmennuksiin molemmissa lajeissa. Valitsemassaan päälajissa Talent-valmennuskerta on 75 min pituinen sisältäen kirjallisen palautteen. Muille kuin päälajin talenteille (eli "haastajille") valmennus on 60 min mittainen ja ei sisällä kirjallista palautetta.
  • Talent-estevalmennukset järjestetään Kangasalla.
  • Talent-valmennuksiin osallistuminen edellyttää sitoutumista erityisesti päälaji-ryhmiin hakeutuneiden ratsukoiden puolelta. Ilmoittautumislomakkeella ratsukko voi hakea päälaji-ryhmään tai ilmoittautua "haastajaksi". Haastajat ovat mukana talent-valmennuksissa (valmennuskerta 60 min) ja voivat halutessaan hakea päälajin ryhmiin myös kauden aikana. Valinnat tehdään valmentajan kanssa. 
  • Ilmoittautuminen Talentin kouluvalmennukseen tapahtuu samalla ilmoittautumislomakkeella (ks alla). Lisätietoja Talentista.

 

Maksut, ilmoittauminen ja peruutukset: 

HUOM maksuja tarkistetaan syyskuussa 2017. Mahdollisista muutoksista (korotus maks 3 e) ilmoitetaan ilmoittautuneille.

Yhden valmennuksen hinta koko kaudeksi sitoutuneilta KaRalaisilta 22 € (tai 10 bonuspistettä) + maneesi-/ kenttämaksu ja muilta 30 € + maneesi-/kenttämaksu (muita otetaan mukaan jos paikkoja riittää). Yksittäiset osallistumiskerrat KaRalaisilta 27 € ja muilta 30 €. 

Valmennukset maksetaan valmennuskerta kerrallaan. Ratsukot maksavat jokaisen valmennuksen, johon se osallistuvat, viimeistään viikkoa ennen valmennusta KaRan tilille.

Mikäli ratsukolle tulee este osallistua johonkin valmennuskerroista, tulee siitä ilmoittaa Anna Heikkiselle välittömästi ja viimeistään viikkoa ennen valmennusta, jolloin valmennusmaksua ei peritä kyseiseltä kerralta. Sairauspoissaoloista on ilmoitettava mahdollisimman pian, ja vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistuksella maksettu valmennusmaksu hyvitetään. Peruuttamattomista valmennuksista peritään aina täysi hinta. Valmennusryhmistä voi jättäytyä pois kauden aikana ilmoittamalla siitä Anna Heikkiselle.

Valmennukseen on mahdollista osallistua myös yksittäisille kerroille silloin kun ryhmissä on tilaa. 

Ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 on päättynyt.

Lisätietoja ja vapaita paikkoja voi tiedustella Anna Heikkiseltä (Anna.L.Heikkinen@uta.fi).

Tyttelin valmennukset syyskaudella 2017:

Ke 16.8.
Ke 13.9.
Ke 4.10.
Ke 15.11.
Ke 13.12.

Valmennusryhmät organisoidaan facebookissa. Ole yhteydessä valmennusvastaaviin, mikäli haluat mukaan valmennuksiin tai olet kiinnostunut peruutuspaikoista.

 Ohjeita seuravalmennuksiin osallistuville. 

 

Piritta Eriksson, erikoisestevalmennus

 

Kausi 2017: Valmennuksessa harjoitellaan erikoisesteitä. Ryhmäkoko 3-4 ratsukkoa ja valmennuksen kesto noin 75-90 minuuttia ratsukoiden etenemisestä riippuen. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa toiveita erikoisesteistä.

Piritta Eriksson on kilpaillut poneilla SM- ja PM-tasoilla este- ja kenttäratsastuksessa ja hevosilla SM-, PM- ja EM-tasoilla kenttäratsastuksessa. Lisätietoa Piritta Erikssonin Eriksson Horse Schoolin yrityksestä.

Hinta: 25 e / ratsukko. KaRan jäsenille 21 e / ratsukko.

Valmennuspäivät:

su 4.6.2017 klo 12 alkaen
Ke 12.7. klo 16 alkaen
Muista päivistä ilmoitetaan myöhemmin, toiveita voi esittää.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Tiedustelut KaRan valmennusvastaava Anna Heikkinen, Anna.L.Heikkinen (a) uta.fi

 

José Bernardes, estevalmennus

 Kevätkaudella 2015 alkavat José Bernardesin estevalmennusryhmät. Tunnit suunnitellaan ratsukoiden tason mukaan, valmennukset ovat avoimia kaikille tasosta riippumatta. Valmennuskerran kesto riippuu tunnille osallistuvien ratsukoiden määrästä: kolmen ratsukon ryhmän tunnin kesto on 1 tunti, neljän ratsukon ryhmälle 1,5 tuntia. Paikkoina maneesikaudella Wääksy ja Tavela, ulkokaudella Pohtiolampi.

Huom! Valmennuskielenä englanti, tulkkausapua saatavilla tarpeen mukaan. 

Valmennustunnin hinta (kestosta riippumatta) on KaRalaisille 29 e + maneesi/kenttämaksu, muiden seurojen jäsenille 37 e + maneesimaksu. Muita otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa.

Kausi 2017-2018: Ole yhteydessä Anna Heikkiseen, mikäli toivot Jose Bernardesin estevalmennuksia.