Jäsenhuone|Työhuone

Herttualan maastoesterata

 

Herttualan harjoitusradalla on kaikki tyyppiesteet: haudat, banketit, ylös- ja alashypyt, tarkkuusesteet, yms. Kiinteiden esteiden valikoima on kattava ja useilla siirrettävillä esteillä saadaan rakennettua erittäin monipuolinen harjoitusvalikoima kuten esimerkiksi coffin. Pääosin vesitilanne mahdollistaa harjoittelun vesihaudalla, alashypyn veteen, esteen vedessä ja veteen hypyn esteen yli. Harjoitukset sekä esteet vastaavat modernin kenttäratsastuksen haasteita.

Alue on hiekkapohjainen, hokkeja ei tarvitse. Alue on käytössä normaalisti huhtikuun alusta marraskuulle saakka. Esteiden koko on pääosin maltillinen, jolloin voidaan tyyppitehtäviä ja tekniikkaharjoituksia harjoitella turvallisesti riittävin toistoin ilman että kulutetaan tai riskeerataan hevosta ja ratsastajaa tarpeettomasti. Pääosin esteet sopivat harjoitteluun tasolla harraste - helppo, mutta tekniikkaharjoituksia voidaan helposti rakentaa vaativalle tasolle asti. Harjoitusalue on kokonaan aidattu mikä on erityisen hyvä jos ratsu pääsee irti.

Radankäyttömaksu on 15e. Ryhmissä valmennusmaksu on 25e/ ratsukko mikä sisältää ratamaksun.

Maastoesteharjoituksista kertovalle sähköpostilistalle pääsee lähettämällä pyynnön osoitteeseen info@hevosvoima.info

Seuraavat valmennukset:

PE-LA 31.3-1.4.2017 Rata- ja maasto/erikoisestetreeni
14.-15.4.2017
21.-22.4
 
Voit hakea näihin valmennuksiin KaRan ratamaksutukea, tutustuthan ensin ratamaksutukea koskevaan ohjeistukseen. Tukea voit hakea tällä lomakkeella.

Tiedustelut:
050 3015229
info@hevosvoima.info