Jäsenhuone|Työhuone

Kouluvalmennukset

Kouluvalmennukset 

 

Hanna Heiskanen, kouluvalmennus ja Talent-kouluvalmennus

Hanna Heiskasen (HH Training) seurakouluvalmennukset jatkuvat ennallaan kaudella 2019-2020. Seurakouluvalmennukset ovat tarkoitettu kaikille systemaattisesta valmentautumisesta kiinnostuneille seuran jäsenille, tasosta riippumatta.

Valmennuksia järjestetään noin kerran kuussa. Kausi alkaa syyskuussa ja koostuu kolmesta 4 kuukauden mittaisesta kaudesta.

Kouluvalmennusryhmän koko on 3 ratsukkoa.

Valmennuksiin sitoudutaan koko kaudeksi (syyskuu–elokuu) kerrallaan. Valmennusryhmiin valittaessa etusijalla ovat KaRan jäsenet ja koko kaudeksi sitoutuvat ratsukot. Ryhmiin voidaan ottaa myös muiden seurojen jäseniä vapaille paikoille ja ryhmiin voi päästä kauden aikana vakipaikalle, mikäli niissä on tilaa. Myös muiden seurojen jäsenet voivat osallistua Talent-valmennuksiin vakipaikoilla.

Koulutalent kaudella 2019-2020: 

  • Talent-valmennus on tarkoitettu kaikille alle 20-vuotiaille ratsukoille tasosta ja kilpailutaustasta riippumatta.
  • KaRan Talent-valmennukseen voi osallistua myös muiden seurojen jäsenet.
  • Talent-valmennuksen tavoitteena on tarjota ratsukoille kokonaisvaltainen valmentautumissysteemi, johon kuuluu myös muuta SRL:n Talent-ohjelman mukaista toimintaa.
  • Talent-ratsukot valitsevat päälajin (koulu- tai esteratsastus), mutta voivat osallistua Talent-valmennuksiin molemmissa lajeissa. Valitsemassaan päälajissa Talent-valmennuskerta on 75 min pituinen sisältäen kirjallisen palautteen. Muille kuin päälajin talenteille (eli "haastajille") valmennus on 60 min mittainen ja ei sisällä kirjallista palautetta.
  • Talentit pyritään jakamaan liiton mukaisiin tasoryhmiin ilmoittautuneiden määrän ja paikkatoiveiden mukaan. Mikäli ryhmät ovat eritasoisia, niin opetusta eritetään ratsukkokohtaisesti.
  • Lisätietoja Talentista. 

Maksut, ilmoittauminen ja peruutukset: 

Kaudella 2019-2020 kouluvalmennukset maksetaan kausimaksuina 3 kertaa vuodessa. Yksittäiset (peruutuspaikka)kerrat KaRalaisilta 37 € ja muilta 40 €. 

KaRan jäseneksi voi liittyä 1.9. alkaen puoleen hintaan. Voit ilmoittaa tämän ilmoittautumislomakkeella. Muistathan täyttää myös jäsenhakemuksen.

Valmennukset maksetaan kausi kerrallaan KaRan tilille.

Valmennuksia järjestetään ulkokaudella Pohtiolammen ja Katilan kentillä ja maneesikaudella Wääksyssä, Suomatkassa ja Kautialassa. Myös muita valmennuspaikkoja voidaan selvittää kiinnostuksen mukaan.

Valmennuspäivämäärät sovitaan yksi valmennuskerta kerrallaan ja ilmoitetaan viimeistään n. 2 viikkoa ennen valmennusta. Mikäli ratsukolle tulee este osallistua johonkin valmennuskerroista, tulee siitä ilmoittaa välittömästi ja viimeistään viikkoa ennen valmennusta. Poisjääntejä ei korvata, vaan ratsukko voi sopia itselleen korvaajan kyseiselle kerralle. 

Ilmoittautuminen kouluvalmennuksiin ja Talent-kouluvalmennuksiin on auki 7.8.-25.8.2019. Täytä ilmoittautumisen yhteydessä myös seuravalmennettavan itsearviointi.

Valmennukset alkavat syyskuussa (7.9. ja 10.9.).

Seuraavat Hannan valmennukset: valmennusryhmät organisoidaan facebookissa, ole yhteydessä valmennusvastaaviin mikäli haluat mukaan.

 

Seppo Laine, koulu- ja estevalmennukset

FEI:n tuomari, Seppo Laineen koulu- tai estevalmennuksia on mahdollista järjestää toiveiden mukaan. Ole yhteydessä mikäli toivoisit sellaisia järjestettävän. 

Lisätietoja voi tiedustella Anna Heikkiseltä (Anna.L.Heikkinen@uta.fi).

Seuravalmennettavan itsearviointi Hanna Heiskasen valmennettaville

Tuntematon tiedostomuotoKaRa ratsastajan itsearviointi.docx (346 kB)