Jäsenhuone|Työhuone

Kouluvalmennukset

Kouluvalmennukset 

 

Tältä sivulta löydät tietoa Hanna Heiskasen ja Nora Aaltosen kouluvalmennuksista kaudella 2020-2021.

Lisätietoja valmennuksista löytyy viereisestä sivupalkista (ohjeita seuravalmennuksiin osallistuville ja kausimaksut 2020-2021). Osallistuminen valmennuksiin edellyttää talkoovelvoitteen täyttämistä (5 h/vuosi).

 

Hanna Heiskanen, kouluvalmennus ja Talent-kouluvalmennus

Hanna Heiskasen (HH Training) seurakouluvalmennukset jatkuvat ennallaan kaudella 2020-2021. Seurakouluvalmennukset ovat tarkoitettu kaikille systemaattisesta valmentautumisesta kiinnostuneille seuran jäsenille, tasosta riippumatta.

Valmennuksia järjestetään noin kerran kuussa. Valmennuspäivävaihtoehtoja on yleensä noin 3 pv/kk.

Kouluvalmennusryhmän koko on 3 ratsukkoa.

Valmennuksiin sitoudutaan koko kaudeksi (syyskuu–elokuu) kerrallaan. Valmennusryhmiin valittaessa etusijalla ovat KaRan jäsenet ja koko kaudeksi sitoutuvat ratsukot. Ryhmiin voidaan ottaa myös muiden seurojen jäseniä vapaille paikoille ja ryhmiin voi päästä kauden aikana vakipaikalle, mikäli niissä on tilaa. Myös muiden seurojen jäsenet voivat osallistua Talent-valmennuksiin vakipaikoilla.

Koulutalent:

  • Talent-valmennus on tarkoitettu kaikille alle 20-vuotiaille ratsukoille tasosta ja kilpailutaustasta riippumatta.
  • KaRan Talent-valmennukseen voi osallistua myös muiden seurojen jäsenet.
  • Talent-valmennuksen tavoitteena on tarjota ratsukoille kokonaisvaltainen valmentautumissysteemi, johon kuuluu myös muuta SRL:n Talent-ohjelman mukaista toimintaa.
  • Talent-ratsukot valitsevat päälajin (koulu- tai esteratsastus), mutta voivat osallistua Talent-valmennuksiin molemmissa lajeissa. Valitsemassaan päälajissa Talent-valmennuskerta on 75 min pituinen sisältäen kirjallisen palautteen. Muille kuin päälajin talenteille (eli "haastajille") valmennus on 60 min mittainen ja ei sisällä kirjallista palautetta.
  • Talentit pyritään jakamaan liiton mukaisiin tasoryhmiin ilmoittautuneiden määrän ja paikkatoiveiden mukaan. Mikäli ryhmät ovat eritasoisia, niin opetusta eritetään ratsukkokohtaisesti.
  • Lisätietoja Talentista. 

Maksut, ilmoittauminen ja peruutukset: 

Kouluvalmennukset maksetaan kausimaksuina 3 kertaa vuodessa tai ilmoittautumalla yksittäisille kerroille. Seuran tukemalla hinnalla (32 €/kerta) voi osallistua vain kausimaksusysteemin kautta, eli maksamalla valmennusmaksut etukäteen. Yksittäiset (peruutuspaikka)kerrat KaRalaisilta 37 € ja muilta 40 €.

KaRan jäseneksi voi liittyä 1.9. alkaen puoleen hintaan. Voit ilmoittaa tämän ilmoittautumislomakkeella. Muistathan täyttää myös jäsenhakemuksen.

Valmennukset maksetaan kausi kerrallaan KaRan tilille.

Valmennuksia järjestetään ulkokaudella Pohtiolammen kentällä ja maneesikaudella Wääksyssä, Suomatkassa ja Kautialassa. Myös muita valmennuspaikkoja voidaan selvittää kiinnostuksen mukaan.

Valmennuspäivämäärät sovitaan yksi valmennuskerta kerrallaan ja ilmoitetaan viimeistään n. 2 viikkoa ennen valmennusta. Mikäli ratsukolle tulee este osallistua johonkin valmennuskerroista, tulee siitä ilmoittaa välittömästi ja viimeistään viikkoa ennen valmennusta. Poisjääntejä ei korvata, vaan ratsukko voi sopia itselleen korvaajan kyseiselle kerralle. 

Ilmoittautuminen kouluvalmennuksiin ja Talent-kouluvalmennuksiin on auki 21.8.-31.8.2020. Samalla lomakkeella voit ilmoittautua Hanna Heiskasen ja/tai Nora Aaltosen valmennuksiin. Hanna Heiskasen valmennettavat: Täytä ilmoittautumisen yhteydessä myös seuravalmennettavan itsearviointi.

Valmennukset alkavat syyskuussa (2.9., 5.9. ja 25.9.).

Seuraavat Hannan valmennukset: valmennusryhmät organisoidaan facebookissa, ole yhteydessä valmennusvastaaviin (Johanna Ljungqvist) mikäli haluat mukaan.

 

Nora Aaltonen, kouluvalmennus

Nora Aaltosen seurakouluvalmennukset on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille tasosta riippumatta.

Valmennuksia järjestetään noin kerran kuukaudessa. Ulkokaudella valmennukset järjestetään Pohtiolammen kentällä ja maneesikaudella pääsääntöisesti Kautialassa.

Noran valmennuksiin voi osallistua paritunneille (60 min) tai yksityistunnille (45 min).

Hinnat:

Yksityistunti 45 €, paritunti 38 €. Lisätunti saman kuukauden aikana 47 €/40 €.

Valmennukset maksetaan valmennus kerraallaan etukäteen KaRan tilille ohjeita noudattaen.

Ilmoittautuminen ja peruutukset:

Ilmoittautumisissa ja peruutuksissa noudatetaan seuravalmennuksiin osallistuvien ohjeita ja pelisääntöjä. Tutustuthan niihin ennen ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen Noran valmennuksiin on auki 21.8.-31.8.2020. Samalla lomakkeella voit ilmoittautua Hanna Heiskasen ja/tai Nora Aaltosen valmennuksiin. Kauden aikana valmennuksiin voi tulla mukaan, jos ryhmissä on tilaa.

Valmennukset alkavat syyskuussa (9.9. ja 19.9.). 

Valmennusryhmät organisoidaan facebookissa. Marika Suolammi vastaa Noran ryhmien järjestämisestä. Ole yhteydessä valmennusvastaaviin, mikäli haluat mukaan.