Jäsenhuone|Työhuone

Kouluvalmennukset

Kouluvalmennukset 

 

Hanna Heiskanen, kouluvalmennus ja Talent-kouluvalmennus

Hanna Heiskasen (HH Training) seurakouluvalmennukset jatkuvat ennallaan kaudella 2018-2019. Seurakouluvalmennukset ovat tarkoitettu kaikille systemaattisesta valmentautumisesta kiinnostuneille seuran jäsenille, tasosta riippumatta.

Valmennuksia järjestetään noin kerran kuussa. Kausi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun 2019. Syyskuun valmennuspäivistä tiedotetaan lähemmin ilmoittautuneille. Valmennuksia järjestetään myös kesällä (kesä-elokuu) ja niistä tiedotetaan erikseen keväällä.

Kouluvalmennusryhmän koko on 3 ratsukkoa.

Valmennuksiin sitoudutaan koko kaudeksi (syyskuu–toukokuu) kerrallaan. Valmennusryhmiin valittaessa etusijalla ovat KaRan jäsenet ja koko kaudeksi sitoutuvat ratsukot. Ryhmiin voidaan ottaa myös muiden seurojen jäseniä vapaille paikoille ja ryhmiin voi päästä kauden aikana vakipaikalle, mikäli niissä on tilaa. Myös muiden seurojen jäsenet voivat osallistua Talent-valmennuksiin vakipaikoilla.

Koulutalent kaudella 2018-2019: 

  • Talent-valmennus on tarkoitettu kaikille alle 20-vuotiaille ratsukoille tasosta ja kilpailutaustasta riippumatta.
  • KaRan Talent-valmennukseen voi osallistua myös muiden seurojen jäsenet.
  • Talent-valmennuksen tavoitteena on tarjota ratsukoille kokonaisvaltainen valmentautumissysteemi, johon kuuluu myös muuta SRL:n Talent-ohjelman mukaista toimintaa.
  • Talent-ratsukot valitsevat päälajin (koulu- tai esteratsastus), mutta voivat osallistua Talent-valmennuksiin molemmissa lajeissa. Valitsemassaan päälajissa Talent-valmennuskerta on 75 min pituinen sisältäen kirjallisen palautteen. Muille kuin päälajin talenteille (eli "haastajille") valmennus on 60 min mittainen ja ei sisällä kirjallista palautetta.
  • Talentit pyritään jakamaan liiton mukaisiin tasoryhmiin ilmoittautuneiden määrän ja paikkatoiveiden mukaan. Mikäli ryhmät ovat eritasoisia, niin opetusta eritetään ratsukkokohtaisesti.
  • Lisätietoja Talentista. 

Maksut, ilmoittauminen ja peruutukset: 

Yhden valmennuksen hinta koko kaudeksi sitoutuneelta KaRan jäseneltä 32 € (tai 10 bonuspistettä) + maneesi-/kenttämaksu ja muiden seurojen jäseniltä 40 € + maneesi-/kenttämaksu (muita otetaan mukaan, jos paikkoja riittää). Muiden seurojen jäsenien Talent-tunti (75 min) 44 €. Yksittäiset (peruutuspaikka)kerrat KaRalaisilta 37 € ja muilta 40 €. 

KaRan jäseneksi voi liittyä 1.9. alkaen puoleen hintaan. Voit ilmoittaa tämän ilmoittautumislomakkeella. Muistathan täyttää myös jäsenhakemuksen.

Valmennukset maksetaan valmennuskerta kerrallaan. Ratsukot maksavat jokaisen valmennuksen, johon se osallistuvat, viimeistään viikkoa ennen valmennusta KaRan tilille.

Valmennuksia järjestetään ulkokaudella Pohtiolammen ja Katilan kentillä ja maneesikaudella Wääksyssä, Suomatkassa ja Kautialassa. Myös muita valmennuspaikkoja voidaan selvittää kiinnostuksen mukaan.

Valmennuspäivämäärät sovitaan yksi valmennuskerta kerrallaan ja ilmoitetaan viimeistään n. 2 viikkoa ennen valmennusta. Mikäli ratsukolle tulee este osallistua johonkin valmennuskerroista, tulee siitä ilmoittaa Miia Kirjavaiselle välittömästi ja viimeistään viikkoa ennen valmennusta, jolloin valmennusmaksua ei peritä kyseiseltä kerralta. Sairauspoissaoloista on ilmoitettava mahdollisimman pian. Alle viikkoa ennen perutuista valmennuksista valmennusmaksu hyvitetään vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistuksella. Peruuttamattomista valmennuksista peritään aina täysi hinta. 

Peruutuspaikoille voidaan ottaa myös muita ratsukoita.

Lisätietoja ja vapaita paikkoja Hannan valmennuksiin voi tiedustella Miia Kirjavaiselta (miia33500@hotmail.com)
 

Ilmoittautuminen kouluvalmennuksiin ja Talent-kouluvalmennuksiin on päättynyt. Vapaita paikkoja ryhmiin voi tiedustella Miia Kirjavaiselta.

Ilmoittautuneet: täytä myös seuravalmennettavan itsearviointi-lomake (doc-tiedosto), joka palautetaan ilmoittautumisajan puitteissa Anna.L.Heikkinen@uta.fi. Valmennukset alkavat syyskuussa. 

Seuraavat Hannan valmennukset: valmennusryhmät organisoidaan facebookissa, ole yhteydessä valmennusvastaaviin mikäli haluat mukaan.

 

Seppo Laine, koulu- ja estevalmennukset

FEI:n tuomari, Seppo Laineen koulu- tai estevalmennuksia on mahdollista järjestää toiveiden mukaan. Ole yhteydessä mikäli toivoisit sellaisia järjestettävän. 

Lisätietoja voi tiedustella Anna Heikkiseltä (Anna.L.Heikkinen@uta.fi).

Seuravalmennettavan itsearviointi Hanna Heiskasen valmennettaville

Tuntematon tiedostomuotoKaRa ratsastajan itsearviointi.docx (346 kB)