Jäsenhuone|Työhuone

Maastoestevalmennukset ja ratamaksutuki

Kangasalan Ratsastajat haluaa tukea jäsentensä valmentautumista niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksessakin. Varsinaisia seuravalmennuksia kenttäratsastuksessa ei olla vuonna 2017 järjestämässä, mutta tukea tarjotaan treeneihin oman valmentajan kanssa Kangasalla sijaitsevilla maastoesteradoilla. Pyrimme tiedottamaan näillä radoilla järjestettävistä kaikille avoimista valmennustilaisuuksista valmennustoiminta-sivun alla. Voit tutustua ratoihin tarkemmin alla olevien linkkien kautta:

Wääksyn maastoesterata HUOM hakemus vähintään vkoa ennen valmennusta

Herttualan maastoesterata HUOM hakemus vähintään 3 pv ennen valmennusta

 

Tuen määrä on 5 euroa / valmentautumiskerta / jäsen, ja tukea voi käyttää kolmeen valmentautumiskertaan. Tuki tarjotaan Wääksyn tai Herttualan maastoesteradalla pidettäviin valmennuksiin. Tuen saamisen edellytyksenä on Kangasalan Ratsastajien jäsenyys sekä ajoissa (Wääksy: vähintään viikkoa ennen, Herttuala: vähintään 3pv ennen valmennusta) ja oikein täytetty tukianomuslomake.

 

Ohjeet pähkinänkuoressa

1. Sovi valmennus normaalisti radan ohjeiden mukaisesti, kunkin radan yhteyshenkilön kanssa. Heiltä saat myös tarkemmat ohjeistukset mm. sillä hetkellä käytettävissä olevasta kalustosta, maksun suorittamisesta ja muista vastaavista asioista. Kaikille avoimissa valmennuksissa valmentaja on saattanut sopia radan käytöstä (esim. mikäli ryhmiä on monta peräkkäin), varmista kuitenkin aina tämä asia.

2. Kun olet sopinut valmennuksen (eli tiedossasi on valmentaja, ja valmennuksen ajankohta on sovittu radan kanssa), täytä tukianomuslomake. Muista, että täytetty lomake ei ole varauslomake radalle.

3. Odota, että saat sähköpostiisi KaRalta kuittauksen tuesta.

3. Maksa ratamaksu radan ohjeiden mukaisesti.

 

Lomake Wääksyn maastoesteradalle

Lomake Herttualan maastoesteradalle