Jäsenhuone|Työhuone

Pohtiolammen kenttä

Kentän varaukset

Ilmoita Pohtiolammen varauslomakkeen kautta halutessasi varata Pohtiolammen kentän esimerkiksi valmennusta varten. Kentällä saavat ratsastaa samaan aikaan muutkin, kuitenkin valmennusta ja sen vaatimaa tilaa kunnioittaen. Tällä ilmoitusmenetettelyllä pyritään poistamaan tuplabuukkaukset. Listan Pohtiolammen kentän varauksista näet täältä.

 

Kentän käyttöoikeus ja maksut

KaRan jäsenet saavat käyttää Pohtiolammen Ratsastuskeskuksen maastoratsastuspolkuja ja kenttää veloituksetta.

Muut kuin KaRan jäsenet:

Muilta kuin KaRan jäseniltä peritään kentän käytöstä 40 EUR kenttämaksu, joka on voimassa koko kauden eli 31.12.2022 asti.

Kenttämaksu 15.7. alkaen (ajalle 15.7.-31.12.2022) on 30 EUR.

Kertamaksu 5 EUR.

Maksu tulee maksaa ETUKÄTEEN KaRan tilille FI 90 5104 0040 0255 08  (viestiksi kenttämaksu, oma nimi) ja tulostaa maksusuorituksesta kuitti mukaan. Maksu on ratsastajakohtainen.

Pohtiolammen portin avausta voi tiedustella Eeva Laurilalta, puh. 040-5696738 / Anna Heikkiseltä puh. 044-2885257

 

Kaluston käyttö

Harjoitusestekalustoa (eli alumiinitolppia ja kulahtaneita puomeja) saa käyttää. Kentälle saa jättää muutamia harjoitusesteitä, kunhan puomeja ei ole jätetty maahan (vettyvät ja menevät pilalle): nosta puomit maasta kannattimille (vähintään toinen pää puomista). 
Kilpailukaluston käyttö on kielletty ilman erillistä lupaa!
Kilpailukalustoon kuuluvat mm. kärryssä olevat maalatut puomit, kaikki johteet, portit, sateenkaaret, sienet ja possut.

Vanhempia kouluaitoja (ne, joihin kuuluu irralliset puiset jalat) saa käyttää, mutta ne tulee kerätä paikalleen pressun alle käytön jälkeen.

 

Portti Pohtiolammen Ratsastuskeskukseen

Pohtiolammen portti (Kisarannantieltä) on nykyään aina suljettuna. Portin avausta voi tiedustella Eeva Laurilalta puh 040-5696738 (myös Anna Heikkiseltä, puh 044 288 5257). Seuran jäsenten on henkilökohtaisesti tiedustelemalla mahdollista saada ohjeet portin avaamiseen. Porttia ei saa jättää auki, vaan se tulee sulkea perässään.

Hevosten purkua tai lastausta Kisarannantien varressa ei suositella turvallisuussyistä, vaan sen tulee tapahtua Pohtiolammen parkkipaikalla.


Ratsastuskentän valot

Ratsastuskentälle on asennettu aikakatkaisijalla toimivat valot. Lisätietoja täältä.

Maastoesteet Pohtiolammella harjoittelukäyttöön

Pohtiolammella on muutamia maastoesteitä harjoittelukäyttöön. Varsinainen kilparata sijaitsee Wääksyssä. Pohtiolammen maastoesteet ovat turvallisuussyistä lukittuna. Niiden käyttö tapahtuu KaRan luvalla asianmukaisissa turvavarusteissa (turvaliivi ja -kypärä pakolliset!) ja valmentajan läsnäollessa. Lisätietoja Pohtiksen maastoesteistä.