Jäsenhuone|Työhuone

Ratsuhevosen rasitusvammat -luento ja valmennustunnit 14.10.2018

Ratsuhevosen rasitusvammat ja kuntoutus -luento su 14.10.2018 klo 10-13


Kuinka tunnistaa hevosen alkavat rasitusvammat ja reagoida niihin ajoissa ja oikealla tavalla? Miltä hevonen tuntuu ratsastettaessa kun se säästää itseään ja miten se reagoi rasitusvammasta riippuen?

Vammojen hoito-ohjeissa annetaan yleensä suuntaa-antavat ohjeet hevosen liikunnan lisäämisestä, mutta minkälaisia kuntoutusharjoituksia olisi käytännössä hyvä tehdä kunkin eri vamman kohdalla? Mistä tietää milloin lisätä liikuntaa ja milloin taas antaa lepoa?

Näihin aiheisiin vastauksia Ratsuhevosen rasitusvammat ja kuntoutus -luennolla! Luennoitsija ELL ja GP-tason kouluratsastaja Maria Pyykönen, www.veteq.fi

Osallistumismaksu luennolle 20 € (tai 10 bonuspistettä) kun ilmoittaudut viimeistään 30.9.2018. Hinta on 30 € kun ilmoittaudut 1.10.2018 tai sen jälkeen. Luennon minimiosallistujamäärä on 30 henkeä, mikä on täyttynyt jo selvästi, joten luento järjestetään.

Paikka: Luento järjestetään Kangasalan lukion auditoriossa (Finnentie 42, 36200 Kangasala).

Ilmoittaudu luennolle alla olevalla lomakkeella. Maksuohjeet lähetetään sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Luento ja valmennustunnit ovat avoimia kaikille seurasta riippumatta.

 

Maria Pyykösen valmennustunnit su 14.10 klo 14 alkaen

 

Luennon jälkeen on mahdollista osallistua Maria Pyykösen valmennustunneille. Valmennustunnit on tarkoitettu kaikentasoisille ratsukoille (nuoret/kokemattomat hevoset, HeC-Vaativa). Valmennukset kahden ratsukon ryhmissä (60 min) tai yksityistunnilla (45 min).

Hinta 60 min kahden ratsukon tunti 50 €/ratsukko + maneesimaksu. 45 min yksityistunti 75 € + maneesimaksu.

Paikka: Wääksyn ratsastuskeskuksen maneesi (Pontuksentie 12, 36270 Kangasala) klo 14 alkaen, jonka jälkeen Kautialan tallin maneesi (Ylisentie 14, Kangasala). Wääksyssä maneesimaksu 15 €, Kautialassa 10 €.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat maksuohjeet paluupostissa. Maksu palautetaan vain ell- tai lääkärintodistusta vastaan.

Tervetuloa!

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.