Jäsenhuone|Työhuone

Harjoittelumahdollisuudet Wääksyn maastoesteradalla

Maastoradan käyttömaksu 20 EUR/ratsukko, Wääksyn ratsukoilta ja KaRan jäseniltä 15 EUR (KaRan tukema hinta). Maksu suoraan Wääksyn Kartanon tilille FI 1611 5130 0021 9963. Viestiin vähintään "maastoratamaksu", ratsastajan nimi ja valmennuspäivämäärä.

KaRan jäsenten maastoestevalmentautumista tuetaan ratamaksutuella.  KaRan jäsen voi hakea 5 EUR tukea (maksimissaan 3 kertaa kaudessa), jolloin maksettavaksi jää 15 EUR. Ilman tukea hinta on 20 EUR.

Huomaathan, että Wääksyn maastoesteradalle tarvitset aina valmentajan mukaasi, itsenäinen harjoittelu ei ole mahdollista. Valmennustilaisuuksien varaukset vähintään viikkoa etukäteen suoraan Sonja Leskiselle (mieluummin ilmoitus hyvissä ajoin "päivä X tai Y, varmistan myöhemmin tarkemman ajan").

Tiedustelut Sonja Leskiseltä puh 050 0634 848 tai sonja.leskinen@waaksynkartano.fi

Wääksyn maastoesteradan säännöt löydät tästä linkistä (ilmoittautumisohjeet, valmentajan pätevyysvaatimukset jne). Harjoittelukalusto sisältää vanhoja ja nykyisiä kilpailukaluston esteitä, koko kilpailukalusto ei kuitenkaan ole harjoittelukäytössä. Esteet ovat pääasiassa pelto/nurmipohjalla, joten muistathan nurmihokit.

Kangasalla järjestetään vuosittain kenttäkilpailut, luokkia on harrasteesta vaativaan asti. Vasemman reunan linkeistä pääset tutustumaan aiempien vuosien kenttäkilpailuiden maastoesteratoihin.