Ratsastuskeskus

Seurallamme on oma Pohtiolammen Ratsastuskeskus, jossa on maamme parhainta tasoa oleva hiekkapohjainen ratsastuskenttä ja vuonna 2006 valmistunut toimitilarakennus. Ratsastuskeskukseen liittyvät lähistöllä olevat ratsastusreitit. Kentällä järjestetään vuosittain seura-, alue- ja kansallisen tason ratsastuskilpailuja ja erilaisia valmennustapahtumia. Kentän perusparannusremontti toteutettiin vuosina 2020-2022.

Kentän käyttöoikeus ja maksut

KaRan jäsenet saavat käyttää Pohtiolammen Ratsastuskeskuksen kenttää ja maastoratsastuspolkuja veloituksetta.

Muilta kuin KaRan jäseniltä peritään kentän käytöstä 40 EUR kenttämaksu, joka on voimassa koko kauden eli 31.12. Asti. Kenttämaksu 15.7. alkaen loppukauden ajaksi on 30 EUR.

Kertamaksu 5 EUR.

Maksu tulee maksaa ETUKÄTEEN KaRan tilille FI 90 5104 0040 0255 08  (viestiksi kenttämaksu, oma nimi) ja tulostaa/tallenta maksusuorituksesta kuitti mukaan. Maksu on ratsastajakohtainen.

Pohtiolammen aluekartta

Varauskalenteri

Pohtiolammen kentän varaukset: Kilpailuiden aikana koko kenttä ja ympäröivät alueet ovat varattuja. Valmennusten aikana, ellei toisin mainita, osa kentästä on myös muiden käytettävissä, valmennuksen vaatimaa tilaa kuitenkin kunnioittaen.

Jos haluat tehdä varauksen kentälle valmennusta, rataharjoitusta tms varten, voit käyttää oheista lomaketta (lomake tulossa pian) tai lähettää suoraan sähköpostia annahei (a) gmail.com. Teethän varauksen mielellään vähintään kahta päivää ennen. Tiedusteluissa ja saman päivän varauksissa voi olla yhteydessä Anna Heikkiseen puh 044 288 5257.

Huomaathan, että radat rakennetaan aina kilpailupäivää edeltävänä iltana n. klo 18 alkaen, kentän huoltotyöt alkavat jo noin klo 15. 

HUOM! HUOM! Tarkistathan varauskalenterin ennen kuin teet varauksen, jotta päällekkäisyyksiltä ja turhilta viesteiltä vältyttäisiin!

Ajo-ohjeet Pohtiolammelle

Osoite: Kisarannantie 106, Kangasala

Tampereen suunnasta tullessa aja Lahdentietä Kangasalan keskustan liittymän ohi, ja nouse seuraavasta liittymästä ylös (Kuhmoinen / Orivesi / Sahalahti). Käänny liittymän päästä vasemmalle, aja noin kilometri ja loivan alamäen jälkeen käänny Kisarannantielle oikealle.

Jos tulet Lahden suunnasta, navigaattorit ohjaavat useasti kääntymään yhtä risteystä liian aikaisin (aiemmin suorin reitti, nykyään hidastemutkia ja läpiajokielto). Jos tulet Lahden suunnasta, älä käänny vielä risteyksestä missä on Mobilian opasteet oikealle (vasemmalle Tiihala), vaan aja noin kilometri eteenpäin seuraavaan liittymään (Kuhmoinen / Orivesi / Sahalahti) ja käänny liittymän päästä vasemmalle. Aja noin kilometri, loivan alamäen jälkeen käänny Kisarannantielle oikealle.