Jäsenhuone|Työhuone

Talkooilmoittautuminen kansallinen koulukilpailu 11.-12.9.

25.8.2021

Syyskuussa kilpaillaan kansallisella tasolla ja sarjakilpailujen merkeissä Wääksyssä

Kilpailukausi huipentuu 11.-12.9. viikonloppuna Wääksyssä kansallisen koulukilpailun merkeissä. Kilpailuissa ratsastetaan useita sarjakilpailuluokkia: Pohjola Rising Star Tour 2021, Pohjola Finnhorse Tour 2021, Pohjola Small Tour 2021, Pohjola Grand Tour 2021, Ponicup 2021 ja Junioricup 2021.

Sujuva kilpailu kaipaa ison joukon toimihenkilöitä onnistuakseen ja pienikin apu voi olla juuri se ratkaisevan tärkeä!

Erityisesti koulutuomarin sihteerit toivoisimme pystyvämme varmistamaan jo hyvissä ajoin. Jos haluat sihteeriksi, täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian. Aikaisempi kokemus sihteerin tehtävästä on avuksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tehtävissä aiempi talkookokemus ei ole tarpeen, vaan kaikille löytyy varmasti sopiva homma, ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä.

Muistathan, että Kangasalan Ratsastajat järjestää kaikki kilpailunsa vapaaehtoisvoimin. Seura on juuri niin aktiivinen kuin sen jäsenet ovat, näidenkin kilpailuiden onnistuneeseen läpivientiin tarvitsemme JUURI SINUA!

Toivoisimme, että kaikki ilmoittautuisivat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen, näin tehtävien suunnittelu ja jakaminen helpottuu huomattavasti.

Lue lisää ja ilmoittaudu