Jäsenhuone|Työhuone

Valmennustoiminta

KaRan seuravalmennukset vuonna 2022-23

 
KaRan seuravalmennuksiin on varattu budjettiin 3000 euroa vuodelle 2022.

HUOM Seuravalmennuksiin osallistuminen edellyttää osallistumista seuran talkoisiin kuluvan vuoden aikana vähintään 5 tunnin ajan.


Valmennustoimikunta

Anna Heikkinen
valmennusvastaava, estevalmennukset ja Talent-ohjelma, puh. 044 288 5257, annahei (a) gmail.com

Johanna Ljungqvist
Hanna Heiskasen kouluvalmennukset, puh. 040 729 4540, johanna.ljungqvist (a) hotmail.com

 

Valmennukset on tarkoitettu kaikille KaRan jäsenille tasapuolisesti. Valmennuksiin pyritään mahduttamaan kaikki halukkaat, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista (valmentajan tai maneesin rajallinen aika), niin ratsukot valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksuohjeet: llmoittautuneet saavat maksuohjeet sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Valmennus tulee maksaa KaRan tilille FI 90 5104 0040 0255 08 ennen valmennusta. Viestiksi valmentajan nimi, valmennuksen päivämäärä ja oma nimi. Huom! Valmennuksen hinnan lisäksi kukin suorittaa itse maneesimaksun kunkin tallin ohjeiden mukaisesti. Lue myös ohjeita seuravalmennukseen osallistuvalle.

Bonuspisteillä maksaminen: Valmennuskerran voi maksaa bonuspisteillä. Yksi valmennuskerta on 10 tai 15 pistettä (ks lisätiedot eri valmennuksiin liittyen alta). Pisteet tulee olla kerättynä ennen valmennusta kokonaisuudessaan ja pisteillä maksamisesta tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä, viimeistään kun ryhmätiedot ilmoitetaan. 

Peruutukset: Mikäli ratsukko ei pääse osallistumaan ilmoittautumaansa valmennukseen tai jollekin paketin yksittäiselle valmennustunnille, tulee ilmoittautuminen perua viimeistään viikkoa ennen valmennusta. Muussa tapauksessa hintaa ei hyvitetä. Ratsukko voi hankkia itselleen omaa tasoaan vastaavan sijaisen, joka on KaRan jäsen. Hinta voidaan hyvittää tai korvaava valmennus voidaan järjestää, mikäli valmennus peruuntuu seuraavista syistä: Pakkasta on valmennuksen pitopaikalla yli -15 C, valmentaja on estynyt pitämään tunnin, ratsastaja on sairastunut (lääkärintodistus) tai ratsu on sairastunut (eläinlääkärin todistus). Kaikista muutoksista tulee ilmoittaa välittömästi valmennuksesta vastaavalle henkilölle.

Huom! Mikäli edellistä valmennuskertaa ei ole maksettu, osallistumisoikeus seuraavaan valmennukseen evätään! (Hallituksen päätös 11.2.2014)

 

 

Talent-ohjelma

KaRa on ollut SRL:n Talent Program-ohjelmassa mukana kaudesta 2013-2014 alkaen. Talent on tarkoitettu edistämään tavoitteellista ja kehittyvää kilpaurheilua ja se on suunnattu jokaiselle nuorelle (n. 10-18 vuotiaat) ratsastajalle, joka yhdessä perheensä kanssa on kiinnostunut kilparatsastajan polusta. Talent Program ei rajoitu lahjakkuuksien löytämiseen, vaan tarjoaa laadukasta valmennusta kaikille tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneille.

KaRan Talent-valmentajat:
Hanna Heiskanen, kouluratsastus
Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen, esteratsastus

Talent-valmennusryhmät järjestetään seuravalmennusten yhteydessä.

Lisätietoja KaRan Talent-sivuilta.  Lisätietoja koulu- ja estevalmennuksista myös alta.

 

Seuravalmennukset 2022–2023:

Seuravalmennuskausi alkaa syksyllä (elo-syyskuussa) ja jatkuu alkukesään (touko-kesäkuu). Seuravalmennuksissa painotetaan jatkuvuutta ja säännöllisyyttä, joten niihin sitoudutaan ja ilmoittaudutaan koko kauden 2022-2023 ajaksi. Säännöllinen ja systemaattinen valmentautuminen palvelee ratsukoiden kehitystä ja myös kilparatsastusvalmentautumista. Yksittäisiin valmennuksiin voi osallistua mikäli ryhmissä on tilaa. Valmennuksia pidetään pienryhmissä noin 1 krt/kk.

Lisätietoja valmennuksista, ilmoittautumisista ja SRL:n Talent-ohjelmasta löytyy tällä sivulla ja voit olla myös yhteydessä valmennusvastaavaan. Kauden aikana tapahtuvista muutoksista ja muista valmennuksista tiedotetaan tällä sivulla.

HUOM Seuravalmennuksiin osallistuminen edellyttää osallistumista seuran talkoisiin kuluvan vuoden aikana vähintään 3 tunnin ajan. Luethan myös ohjeet seuravalmennukseen osallistuvalle.

Ajankohtaista: Ilmoittautuminen uudelle kaudelle on auki heinä-elokuussa. Lisätiedot Kouluvalmennukset- ja Estevalmennukset-sivuilta. Ilmoittautumisajan jälkeen valmennusryhmiin voi liittyä, mikäli niissä on vapaita paikkoja. Lisätiedot valmennusvastaavilta.

Maneesimaksut:

  • Wääksy: 15 €
  • Suomatka: 10 €. Suomatkan maneesissa on lukollinen postilaatikko ja laatikon vieressä kynä ja paperi. Kuittaus paperiin ja maksu laatikkoon.
  • Kautiala: 10 €. Maksu maneesista löytyvään lukolliseen postilaatikkoon ja kuittaus vihkoon.

Kenttämaksut:

 

Kouluvalmennukset 

 

kouluvalmennus

Seurakouluvalmennukset jatkuvat kaudella 2022-2023. Seurakouluvalmennukset ovat tarkoitettu kaikille systemaattisesta valmentautumisesta kiinnostuneille seuran jäsenille, tasosta riippumatta. Myös muiden seurojen jäsenet voivat osallistua valmennuksiin, mikäli ryhmissä on tilaa. 


Lisätiedot kouluvalmennukset-sivulta.

 

Estevalmennukset

 

Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen, estevalmennus

Tyttelin estevalmennukset kaudella 2022-2023 pidetään noin kerran kuussa. Valmennukset pidetään sisäkaudella maneesissa (Niihama) ja ulkokaudella Pohtiolammen kentällä. Seuraestevalmennukset ovat tarkoitettu kaikille esteratsastuksesta kiinnostuneille seuran jäsenille, tasosta riippumatta. Myös muiden seurojen jäsenet voivat osallistua valmennuksiin, mikäli ryhmissä on tilaa. 
Lisätiedot Estevalmennukset-sivulta.

 

Maastoestevalmennukset

KaRa ei järjestä kenttä/maastoestevalmennusta seuravalmennuksena, mutta tukee jäsentensä maastovalmentautumista ratamaksutuen muodossa. Tämän sivun "Muut valmennukset" osiossa ilmoitetaan KaRalaisille avoimista maastoeste/kenttävalmennuksista. 

 

Muut valmennukset

Tietoja muiden kuin KaRan järjestämistä KaRalaisille avoimista valmennuksista. Mikäli haluat tiedottaa KaRalaisille avoimista valmennuksista tällä sivulla, ole yhteydessä Anna Heikkiseen.
 

Riina Eskola, maastoestevalmennus

Riina Eskolan maastoestevalmennukset pidetään Herttualan Ratsastuskoululla ja Herttualan ratsastuskoulun maastoestealueella. Ilmoittautumiset tarvitaan viimeistään 3 päivää ennen kutakin harjoitusta. Lisätiedot ja ilmoittaumiset: info@hevosvoima.info ja 050-3015229.

Huom! Turvaliivin käyttö maastoesteillä on pakollista! Harjoitusalue on hiekkapohjainen, hokkeja ei tarvita.

Saara Uusitalo, istunta

Ratsastajien ja valmentajien (mm. Hanna Heiskasen) kanssa yhteistyötä paljon tehnyt fysioterapeutti Saara Uusitalo pitää seuralle liikuntatunteja ja niihin liittyviä istuntatunteja. Seuran liikuntatunneista lisätietoja: Seuran salivuoro. Istuntatunteja voidaan järjestää jäsenten toiveiden mukaan, yhteydenotot valmennusvastaaville.