Jäsenhuone|Työhuone

Kentänpohjan perusparannus 2021

5.7.2021

Leader Kantri on myöntänyt Kangasalan Ratsastajille rahoituksen EU:n maaseuturahastosta Pohtiolammen ratsastuskentän perusparannukseen.

Pohtiolammen kenttä saa uuden pohjan kesän 2021 aikana. Samalla nykyiselle luonnonpohjaiselle yläkentälle on tarkoitus rakentaa uusi koulukenttä. Hanke toteutetaan hyvin pitkälti talkoovoimin, joten pohjaremontin aikana on tiedossa valtaisa määrä talkoohommia, että saadaan Pohtiksesta tehtyä laadukas kilpailu- ja valmentautumispaikka meille kaikille.

Infotilaisuus hankkeesta pyritään järjestämään mahdollisimman pian, pysy siis kuulolla! Jos uskot voivasi olla avuksi hankkeessa jo nyt, vaikkapa tiedotuksessa, projektinhallinnassa, tarjouspyyntöjen organisoinnissa tai muussa vastaavassa hommassa, niin ota rohkeasti yhteyttä Eeva Laurilaan, eeva.laurila@gmail.com.

Pohjaremontti alkaa 6.7. ja se toteutetaan heinäkuun 2021 aikana.

Pohtiksen remonttitalkoot

Osa perusparannuksesta tehdään talkoovoimin. Remonttiin liittyy monenlaisia talkootehtäviä sekä remontin aikana että sen jälkeen, ja remontin sujuva toteuttaminen vaatii runsaasti apukäsiä. Tarkempi aikataulu selviää ja elää koko remontin ajan, joten tietoja talkoista voi tulla nopeallakin aikataululla.

Mikäli olet mahdollisesti kiinnostunut auttamaan talkoolaisena, ilmoittaudu tällä lomakkeella. Talkootehtävistä ilmoitetaan talkoolaisten WhatsApp-ryhmässä ja julkisesti seuran sivuilla ja facebook-ryhmässä. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään vaan jokainen voi osallistua oman aikataulunsa mukaan.