Jäsenhuone|Työhuone

Talkoolomake (seuranmestaruudet 2018)

 

Kangasalan Ratsastajien seuranmestaruuksista kilpaillaan jälleen Pohtiolammen kentällä elokuussa. Koulumestaruudet ratkotaan lauantaina 18.8. ja estemestaruudet sunnuntaina 19.8. Perjantaina 17.8 klo 17 rakennetaan koulurata valmiiksi ja lauantaina kilpailun jälkeen puretaan koulurata ja pystytetään esterata sunnuntaille.

Ilmoittauduthan mukaan toimihenkilöksi myös tähän kilpailuun. Koska iso osa seuran aktiivisista toimihenkilöistä on luonnollisesti mukana kilpailemassa seuranmestaruuksista, on toimihenkilöistä varmasti joinain hetkinä pientä tai isompaakin pulaa. Siksi jo yhden luokan mittainen talkoilu voi olla elintärkeä kilpailuiden sujuvuuden kannalta. Jos hyppäät yhden luokan, ehtisitkö liputtaa toisen? Tai jos starttaat koulukilpailuissa aamulla, ehtisitkö tulla sihteeriksi iltapäivälle?

Etukäteen ilmoittautumalla helpotat työtehtävien jakoa ja organisointia. Voit toki kuitenkin tulla myös suoraan paikan päälle, tekemistä löytyy varmasti kaikille. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tehtäviä löytyy laidasta laitaan ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä.

Muista myös että talkoilemalla keräät rahanarvoisia KaRan bonuspisteitä!

 

Talkoolomake / seuranmestaruudet