Jäsenhuone|Työhuone

Talkoolomake (Koulukisa 13.-14.8.2022)

 

Elokuun puolivälissä Pohtiolammella on luvassa huima kisaviikonloppu, kun lauantaina kilpaillaan seuran koulumestaruuksista ja sunnuntaina ohjelmassa on Hämeen alueen seurajoukkueiden välinen mestaruuskilpailu.

Sujuva kilpailu kaipaa ison joukon toimihenkilöitä onnistuakseen ja pienikin apu voi olla juuri se ratkaisevan tärkeä!

Erityisesti koulutuomarin sihteerit toivoisimme pystyvämme varmistamaan jo hyvissä ajoin. Jos haluat sihteeriksi, täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian. Aikaisempi kokemus sihteerin tehtävästä on avuksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Jos kouluratsastus on tuttu lajina ja kynä pysyy kädessä, pärjäät varmasti. Ensikertalaiset opastetaan huolella sihteerin tehtäviin, ja kuulemma on ollut kivaa hommaa.

Muissa tehtävissä aiempi talkookokemus ei ole tarpeen, vaan kaikille löytyy varmasti sopiva homma, ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä.

Muistathan, että Kangasalan Ratsastajat järjestää kaikki kilpailunsa vapaaehtoisvoimin. Seura on juuri niin aktiivinen kuin sen jäsenet ovat, näidenkin kilpailuiden onnistuneeseen läpivientiin tarvitsemme JUURI SINUA!

Toivoisimme, että kaikki ilmoittautuisivat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen, näin tehtävien suunnittelu ja jakaminen helpottuu huomattavasti.

Alla näet koonnin siitä, mitä kaikkia tehtäviä on vielä tarjolla. Valkoinen tausta tarkoittaa, ettei kyseiseen tehtävään ole vielä ketään, vihreä tausta tarkoittaa että paikka on täytetty. Kellonajat (aamu/iltapäivä) ovat suuntaa antavia, ja varsinkin koulusihteereiden osalta tarkentuvat kun ilmoittautumisaika päättyy ja kilpailun lopullinen aikataulu saadaan rakennettua. 

 

 

 

Lauantai 13.8. Sunnuntai 14.8. 
    
AamupäiväIltapäiväAamupäiväIltapäivä
BuffettiBuffettiBuffettiBuffetti
BuffettiBuffettiBuffettiBuffetti
BuffettiBuffettiBuffettiBuffetti
KansliaKansliaKansliaKanslia
TulossyöttöTulossyöttöTulossyöttöTulossyöttö
TulossyöttöTulossyöttöTulossyöttöTulossyöttö
KuulutusKuulutusKuulutusKuulutus
SihteeriSihteeriSihteeriSihteeri
SihteeriSihteeriSihteeriSihteeri
-Sihteeri-Sihteeri
-Sihteeri 11-14.40 heD-heC-heB-Sihteeri
LähettiLähettiLähettiLähetti
-LähettiLähettiLähetti
ParkkivahtiParkkivahtiParkkivahtiParkkivahti

 

 

Radan rakennus pe 6 hlö

Radan purku su 4 hlö

Talkoolomake kouluratsastuskilpailut 13.-14.8.2022

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.