Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

Talkoissa Wääksyn maastoradan viimeistelyä ja irtoesteiden rakentamista. Tervetuloa!
Harjoitusesteiden ja kilpailukaluston maalaustalkoot ti 29.6. alkaen klo 18 ja to 1.7. 2010 alkaen klo 18. Tiistai on ensisijainen maalauspäivä, jos vain sää suosii. Torstaina maalataan loput jäljelle jääneet esteet. Tervetuloa talkoisiin, etenkin kaikki KaRan estekalustoa käyttävät ja toki muutkin innokkaat!
Keskiviikon 9.6. ja torstain 10.6. estekilpailun lähtölistat julkaistu. Keskiviikon ja torstain tulokset.
KaRa pitää kauden ensimmäiset kansalliset estekisat sunnuntaina 4.7. 2010. Ilmoittaudu talkoisiin jo etukäteen, niin töiden jakaminen ja aikatauluttaminen helpottuu. Päivitetty 22.6.: Radan rakennus la 3.7. klo 15!
Suomen Ratsastajainliitto palkitsi Kangasalan Ratsastajat Ry:n vuoden 2009 parhaaksi Hämeen alueen ratsastusseuraksi.
KaRa onnittelee Hevoshullu Powercupin Hämeen aluekarsintojen ponivoittajaa Milla-Maria Lehtinen - T-Susi, joka edustaa Kangasalan Ratsastajia. Menestystä Millalle ja muille KaRalaisille finaaliin!
Kisoihin on tulossa taas paljon osallistujia, joten talkooväkeä tarvitaan runsaasti Ilmoittaudu etukäteen hommiin, niin helpotat töiden jakoa ja aikataulutusta. Huom! Suuren lähtijämäärän vuoksi estekisat aloitetaan sunnuntaina jo klo 9! Kiitokset talkoolaisille!
Olisitko kiinnostunut ratsastamaan KaRan joukkueessa Hämeen joukkuemestaruuskilpailuissa? Päivitys 19.5.2010 ilmoittautumislomake lisätty.
KaRa etsiskelee koulutuomarikurssista kiinnostuneita henkilöitä. Seuraava kurssi pidetäään marras-joulukuussa 2010. Tarvetta koulutuomareille olisi!
RSS ATOM