Jäsenhuone|Työhuone

KaRa ranking

KaRalaisten kilpailurankingin säännöt:

Rankingpisteitä lasketaan eri tasoilla kilpailevien KaRan ratsukoiden kesken.

Säännöt:

Rankingpisteiden keräys- ja ilmoitusaika on 1.1.2020 - marraskuun 2020 loppupuoli. Eniten pisteitä keränneet ratsukot palkitaan pikkujouluissa.
- Ranking on avoin kaikille KaRaa edustaville ratsukoille.
- Lajit ovat kaikki SRL:n alaiset lajit. KaRan hallitus voi hyväksyä myös muun kilpailulajin.
- Rankingpisteitä lasketaan oheisen taulukon mukaan. Kouluratsastuksessa 3-tasolta sekä siitä ylöspäin Vaativa A-luokasta alkaen, esteratsastuksessa 3-tasolta sekä siitä ylöspäin 140cm luokasta alkaen ja kenttäkilpailujen osalta (kaikki tasot ja luokat) pisteet kerrotaan 1,5:llä. Rataesteissä arvosteluissa A.1.0 ja A.0.0 puhtaan radan suorittaneet saavat pisteitä kohdan "sijoitus" mukaan (ei kohdan "voitto" mukaan).
- Rankingpisteitä lasketaan ratsukkokohtaisesti. Rankingpisteitä annetaan ratsukolle koulu- ja esteratsastuksessa korkeintaan kahdesta lähdöstä / kilpailupäivä ja kenttäratsastuksessa yhdestä lähdöstä / kilpailu. 

- Jokaisen on ilmoitettava osallistumisensa ja KAIKKI tuloksensa (myös alue- ja kansalliset kilpailut) itse tämän lomakkeen avulla mahdollisimman pian kilpailun jälkeen. 
-> Alue- ja kansallisista kilpailuista riittää kun ilmoittaa kilpailun päivämäärän ja järjestävän seuran. Tulokset tarkistetaan Kipasta. 
-> Kilpailuharjoituksista ja seurakilpailuista tulee olla tuloslista, joka toimitetaan tarkistettavksi KaRalle joko lomakkeeseen lisättävällä linkillä tai sähköpostitse annamoilanen82@hotmail.com.
 -> Vain Kipan seurakilpailukalenterista löytyvät kilpailut lasketaan 1-tason kilpailuiksi, muut 1-tason kilpailut sekä kilpailuharjoitukset antavat pisteitä kilpailuharjoitus-kohdan mukaan.

Rankingpisteet lasketaan seuraavasti:

 Hyväksytty tulos  Sijoitus          Voitto          
Kilpailuharjoitus         10   20  30
Seurakilpailu         20   30  40
Aluekilpailu         30   40  50
Kansallinenkilpailu         40   50  60
Kansainvälinen kilpailu         50   60  70