Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

Valmennustoiminta-osiosta löytyy lomake, jolla pääset toivomaan KaRan seuravalmennuksia vuodelle 2010.
Ruusutarhan maneesivuorojen käyttörajoituksia on lievennetty.
Kangasalan Ratsastajat järjestää 16.2. 2010 alkaen klo 18.30 Pitkäjärven koululla (Huom. Paikka muuttunut!) Dosentti Markku Saastamoisen luennon hevosen hoidosta ja ruokinnasta.
SRL Hämeen alue järjestää 16.-17.1.2010 jäsenseuroilleen ja talleilleen koulutusta Hevosopistolla. KaRalaisena voit osallistua tapahtumaan.
KaRan suuren suosion saanut pilates-kurssi alkaa 19.1.2010. Kurssi pidetään joka viikko tiistaisin klo 20.00-21.00 Liuksialan koululla. Kurssi on täynnä.
Kaikki voimassaolevat KaRan maneesivuorot ja yksittäisten ratsukoiden erityisluvat on peruttu pääntaudin leviämisen estämiseksi. Uusia lupia voi tiedustella.
Kangasalan Ratsastajat toivottaa kaikille jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua ja kavionkopseista uutta vuotta 2010!
Autojen ja hevoskuljetusvälineiden pysäköinti Ruusutarhan maneesilla: Pysäköinti maneesin päätyyn, mikäli maa on jäässä. Älä missään nimessä tuki Ruusutarhan talousajoa (tiet vapaiksi). Älä pysäköi nurmikoille.
Vuonna 2009 kerätyt bonuspisteet tulee käyttää vielä tämän vuoden aikana (tai ne menettää). Mahdollisia käyttökohteita on vielä KaRan pikkujoulut tai KaRan ratsastustunnit.
RSS ATOM