Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

Talkoot Pohtiolammen Ratsastuskeskuksessa sunnuntaina 18.4. 2010 alkaen klo 12. KIITOS TALKOISIIN OSALLISTUNEILLE! Epävakaisesta säästä huolimatta paikalle saapui runsas joukko ahertajia.
Lumien sulamisvedet ovat kastelleet Ruusutarhan maneesin toisen päädyn. Maneesin toisessa päässä pystyy silti hyvin ratsastamaan, mutta tila on rajallinen. Päivitys 7.4. Maneesin pohja kuivumassa, enää toisessa päädyssä ja toisella pitkällä sivulla muutama pehmeä kohta.
Jännityksellä odotamme kevään saapumista ja Pohtiksen lumien sulamista. Tällä hetkellä tilanne on se, että todennäköisesti joudumme perumaan 18.4.2010 suunnitellut seura- ja alue-estekilpailut. Aikaisempina vuosina Pohtis on ollut sula jo tuolloin huhtikuun puolivälissä, mutta tämä talvi on ollut poikkeuksellisen luminen ja kylmä. Päivitys 8.4. Pohtiksen kentällä on yhä 10 cm lunta, joten 18.4. kisat joudutaan perumaan.
Rataharjoitus Herttualassa 7.3. 2010 alkaa klo 13.30.
Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa!
Innokkaita keppihevosratsastajia ratsuineen etsitään KaRan joukkueeseen esiintymään Tampereen Hevosmessuille 10.4. 2010.
RSS ATOM