Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

Ohjeita Pohtiksen käytöstä. TÄRKEÄÄ: ÄLÄ JÄTÄ PUOMEJA KENTÄLLE MAAHAN!!! Puomit joko kokonaan tolppien kannattimille tai toinen pää kannattimille, niin eivät vety ja mätäne pilalle maassa. Päivitys 31.5.2010: Taas viime viikon sateissa ja kurassa makasi maassa lukuisia harjoituskalustoon kuuluvia puomeja. Tällä menolla joko harjoituskalusto on pian käyttökelvotonta tai seuran on pakko alkaa pitämään sitäkin lukkojen takana vain valmennuksia varten. NOSTA SIIS PUOMIT MAASTA!
Kangasalan Ratsastajat palkittiin kilpailutoiminnan vuoden 2009 parhaana valtakunnallisessa SRL:n kilpailussa.
Talkoot Pohtiolammen Ratsastuskeskuksessa sunnuntaina 18.4. 2010 alkaen klo 12. KIITOS TALKOISIIN OSALLISTUNEILLE! Epävakaisesta säästä huolimatta paikalle saapui runsas joukko ahertajia.
Lumien sulamisvedet ovat kastelleet Ruusutarhan maneesin toisen päädyn. Maneesin toisessa päässä pystyy silti hyvin ratsastamaan, mutta tila on rajallinen. Päivitys 7.4. Maneesin pohja kuivumassa, enää toisessa päädyssä ja toisella pitkällä sivulla muutama pehmeä kohta.
Jännityksellä odotamme kevään saapumista ja Pohtiksen lumien sulamista. Tällä hetkellä tilanne on se, että todennäköisesti joudumme perumaan 18.4.2010 suunnitellut seura- ja alue-estekilpailut. Aikaisempina vuosina Pohtis on ollut sula jo tuolloin huhtikuun puolivälissä, mutta tämä talvi on ollut poikkeuksellisen luminen ja kylmä. Päivitys 8.4. Pohtiksen kentällä on yhä 10 cm lunta, joten 18.4. kisat joudutaan perumaan.
Rataharjoitus Herttualassa 7.3. 2010 alkaa klo 13.30.
RSS ATOM