Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

SRL:n nuorten ryhmän haku on käynnissä. Ryhmä on valtakunnallinen ja siihen valitaan nuorisotoiminnasta kiinnostuneita 15-25-vuotiaita nuoria.
Herttualan Ratsastuskoululla pidetään Herttuala Derby -esteratsastuskilpailut sunnuntaina 5.9. 2009.
Herttualan Ratsastuskoulun Ruusutarhan maneesi sijaitsee Kangasalla Tiihalantien varressa. KaRalaiset saavat käyttää Ruusutarhan maneesia veloituksetta: keskiviikkoisin (koko päivä), lauantaisin ennen klo 13 ja sunnuntaisin klo 13 jälkeen.
Kauden viimeiset Keskiviikkokilpailut 26.8.2009 ratsastetiin Pohtiolammen Ratsastuskeskuksella.
Wääksyyn rakennetaan uutta maastoesterataa ja talkoot pidetään 29. ja 30.8. 2009
Hämeen seurajoukkuemestaruuksista kilpaillaan kouluratsastuksessa 26.9. Vesilahdessa ja esteratsastuksessa 27.9. Takkulassa. Koulussa kilpaillaan heB tai heA -tasolla ja esteissä korkeudella 100 cm. Ilmoita halukkuutesi osallistua KaRan joukkueisiin!
Joukkue-esteratsastuksen SM-kilpailut pidetään 5.9. 2009 Laakson Ratsastusstadionilla. Estekorkeutena on 120 tai 130 cm. Ilmoita halukkuudestasi kuulua KaRan joukkueeseen!
Pitkästä aikaa KaRa järjestää kansalliset koulukilpailut. Talkooväkeä kaivataan, ilmoittautumiset netin kautta! Kilpailukutsu, tuomarit ja lähtöluettelo (21.8. -17:45)
Kangasalan Ratsastajien seuramestaruudet este- ja kouluratsastuksessa kilpailtu. Lähetä palautetta seuramestaruuksista ensi vuoden mestaruuskisoja varten!
RSS ATOM