Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

SRL-Hämeen alueen järjestämä sääntökoulutus Niihamassa ti 19.2.08, klo 18 alkaen. Kaikki jotka hakevat ensimmäistä kertaa aluekilpailulupaa tai kilpailulupaa ei ole ollut yli kahteen vuoteen, tulee osallistua sääntökoulutukseen ja -kokeseen kilpailulisenssin saamiseksi kaudelle 2008.
Vielä on joitakin paikkoja vapaana Kangasalan Ratsastajien valmennuksiin! Ilmoittautumislomake peruutuspaikoille löytyy kohdasta valmennustoiminta. Valmennusten ryhmäjaot, ensimmäisten valmennusten ajankohdat ja maksuohjeet löytyvät myös kohdasta valmennustoiminta.
Kangasalan Ratsastajien sivuilla on lista, jolle kerätään Kangasalan alueen ratsutalleja. Voit lisätä oman tallisi sivuille kohdasta Kangasalan talleja. Kaikki tallit ratsastuskouluista pieniin yksityistalleihin käyvät.
Haku Kangasalan Ratsastajien valmennuksiin on 10.-31.1.2008 Kouluvalmentajina toimivat Ninette Schanner ja Terttu Sillantie sekä estevalmentajina Piritta Eriksson ja Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen. Hakulomake löytyy Valmennustoiminta-sivulta.
Koulutusta Ypäjällä 12.-13. tammikuuta 2008, johon sinulla karalaisena on mahdollisuus osallistua.
Lisenssikausi 2008 avataan Sporttirekisteriin 2.1.2008. Kilpailulisenssi, eli alue- tai kansallinen kilpailulupa, myönnetään kun jäsenmaksu on maksettu ja päivittynyt Sporttirekisteriin.
VUOSI VAIHTUU (24.12.2007)
RAUHAISAA JOULUN AIKAA JA UUDEN VUODEN ODOTUSTA. Kuluneesta vuodesta kiittäen, Kangasalan Ratsastajat toivottaa menestystä vuodelle 2008.
Kannus-lehti (24.12.2007)
Vuoden viimeinen Kannus-lehti, numero 4/2007, on painossa ja postitetaan Joulun jälkeen. Lehti tipahtaa postilaatikkoon heti Uuden Vuoden jälkeen.
Kangasalan Ratsastajien kannustusjoukkue voitti huutosakkikilpailun Hämeen alueen seurojen estejoukkuemestaruuskilpailussa sunnuntaina 28.10. Tampereen Ratsastuskeskuksessa.
Tamperelainen ratsastusseura Tammer Riders voitti Hämeen alueen seurojen estejoukkuemestaruuden sunnuntaina 28.10. Tampereen Ratsastuskeskuksessa järjestetyissä estekilpailuissa. Kaiken kaikkiaan kilpailuun osallistui 12 joukkuetta, 3-4 ratsukon kokoonpanoissa. Hopeamitalit veivät Kangasalan Ratsastajat ja pronssille nousi Tammer Ridersin kakkosjoukkue.
RSS ATOM