Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

Kangasalan Ratsastajien sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 26.3.2008 klo 18 Wääksyn maneesin kahviossa. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita!
Karalaiset joita kiinnostaa Equipe-tulospalveluohjelman käyttö kilpailuissamme, tervetuloa koulutustilaisuuteen.
Hallituksen kokous (29.2.2008)
KaRan hallituksen kokous ma 3.3.2008 klo 18, Wääksyn maneesin kahviossa.
SRL-Hämeen alueen järjestämä sääntökoulutus Niihamassa ti 19.2.08, klo 18 alkaen. Kaikki jotka hakevat ensimmäistä kertaa aluekilpailulupaa tai kilpailulupaa ei ole ollut yli kahteen vuoteen, tulee osallistua sääntökoulutukseen ja -kokeseen kilpailulisenssin saamiseksi kaudelle 2008.
Vielä on joitakin paikkoja vapaana Kangasalan Ratsastajien valmennuksiin! Ilmoittautumislomake peruutuspaikoille löytyy kohdasta valmennustoiminta. Valmennusten ryhmäjaot, ensimmäisten valmennusten ajankohdat ja maksuohjeet löytyvät myös kohdasta valmennustoiminta.
Kangasalan Ratsastajien sivuilla on lista, jolle kerätään Kangasalan alueen ratsutalleja. Voit lisätä oman tallisi sivuille kohdasta Kangasalan talleja. Kaikki tallit ratsastuskouluista pieniin yksityistalleihin käyvät.
Haku Kangasalan Ratsastajien valmennuksiin on 10.-31.1.2008 Kouluvalmentajina toimivat Ninette Schanner ja Terttu Sillantie sekä estevalmentajina Piritta Eriksson ja Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen. Hakulomake löytyy Valmennustoiminta-sivulta.
Koulutusta Ypäjällä 12.-13. tammikuuta 2008, johon sinulla karalaisena on mahdollisuus osallistua.
Lisenssikausi 2008 avataan Sporttirekisteriin 2.1.2008. Kilpailulisenssi, eli alue- tai kansallinen kilpailulupa, myönnetään kun jäsenmaksu on maksettu ja päivittynyt Sporttirekisteriin.
RSS ATOM