Jäsenhuone|Työhuone

Ajankohtaista

Sporttirekisteriin tehtyjen muutosten johdosta laskut olivat hetken menemättä! -päivitetty-
Hevosellaan Montana V, luokassa 130cm.
TAVOITE OLEMASSA (17.7.2007)
Katja Leskinen ja Louisa hyppäsivät voittoon luokassa 130cm.
Kilpailun 8. heinäkuuta jälkeen tuli tällaista palautetta joka myös mielihyvin vastaanotetaan ja pyritään parantamaan tältä osin.
Kuvagalleria on hetki sitten otettu käyttöön kotisivustollamme. Kuvia pääset katselemaan linkin -Kuvia tapahtumista- kautta.
Suuret kiitokset kaikille kilpailuun osallistujille! Niin kilpailijoille, yhteistyökumppaneille ja kaikille lukuisille vapaaehtoistoimihenkilöille. Kuvat pääluokan 130cm sijoittuneista ratsukoista. Tästä kilpailun tuloksiin.
Paita ja lakki velvoittaa? Kaikki halukkaat tervetulleita toimihenkilöksi kilpailuun. Lauantaina 7.7. klo 15 aloitetaan kilpailutalkoot jossa käydään läpi eri toimihenkilöiden tehtävät.
Tervetuloa seuraamaan Kangasalan Ratsastajien järjestämää kansallisen ja aluetason esteratsastuskilpailua Pohtiolammen kentälle tulevana sunnuntaina 8.7. >>> lähtölistat, seuraluettelo ja ratsukot >>>
Pohtiolammen Ratsastuskeskuksessa pidetään este- ja koulukaluston maalaus- ja kunnostustalkoot sekä kentän kastelujärjestelmän lisärakentaminen tiistaina 3.7. ja keskiviikkona 4.7. alkaen kello 17.30.
LUOKKIEN LÄHTÖLISTAT JA RATSASTAJALUETTELO
RSS ATOM