Jäsenhuone|Työhuone

Talkoolomake aluekisat 4.-5.7.2020

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan toimihenkilöksi kilpailuviikonloppuun 4.-5.7.2020 Pohtiolammelle. Lauantaina 4.7. kilpaillaan kouluratsastuksessa ja sunnuntaina 5.7. esteratsastuksessa. Molempina päivinä on seura- ja aluetason luokkia.

Kouluradat rakennetaan Pohtikselle perjantaina 3.7. klo 18 alkaen. Kentän huolto aloitetaan pe 3.7. klo 16.30 ja myös siihen voi osallistua (lanaus, kastelu). Lauantaina kilpailujen jälkeen puretaan kouluradata ja rakennetaan esterata.

Etukäteen ilmoittautumalla helpotat työtehtävien jakoa ja organisointia. Ilmoittauduthan lomakkeella mukaan vaikket olisikaan vielä varma mihin aikaan ehdit olemaan paikalla. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tehtäviä löytyy laidasta laitaan ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä. Pyydäthän mukaan myös isän, äidin tai pikkusiskon keräämään bonuspisteitä joko itselleen - tai vaikkapa juuri sinulle.

Voit halutessasi lukea lisää erilaisista toimihenkilötehtävistä.

Muista myös että talkoilemalla keräät aina myös KaRan bonuspisteitä!

Toivoisimme, että kaikki ilmoittautuisivat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen, näin varmistat sen, että talkoovastaavalla ei ole ihan niin suuri paniikki kisapäivän aamuna.

 

Tervetuloa kilpailemaan ja talkoilemaan Kangasalle!

 

Koronavirustilanteen huomioiminen

  • Älä tule tapahtumapaikalle, jos sinulla on hengitystietulehduksen oireita tai olet sairastanut hengitystietulehduksen kahden viikon aikana ennen harjoitusta tai olet ollut tänä aikana kontaktissa henkilöön, joka on sairastanut hengitystietulehduksen.
  • Älä tule tapahtumapaikalle, jos kuulut COVID-19-riskiryhmään.
  • Älä tule tapahtumapaikalle, jos olet ollut ulkomailla kahden viikon aikana ennen kilpailuja.
  • Huolehdi turvaväleistä.
  • Noudata hyvää yskimis- ja käsihygieniaa. Paikalla on tarjolla käsidesiä mm. puffetissa, wc:ssä ja kansliassa. Suosittelemme kuitenkin, että otatte myös oman käsidesin mukaan.
  • COVID-19 pandemian vuoksi rataharjoitukset tai kilpailut EIVÄT ole avoimia yleisölle!

Koronapandemia on vakavasti otettava asia ja ohjeistuksen tarkka noudattaminen on meidän kaikkien yleinen etu. Päätoimihenkilöillä on oikeus poistaa tapahtumapaikalta ne henkilöt, jotka eivät noudata näitä ohjeistuksia.

Talkoolomake kisaviikonloppu 4.-5.7.2020

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.