Jäsenhuone|Työhuone

Talkoolomake (Koulukisa 12.-13.9.2020)

 

Kauden viimeinen kilpailuviikonloppu tulossa!

Kouluratsastuksen kauden isoin kilpailu on tänä vuonna kevään koronatilanteesta johtuen poikkeuksellisesti syksyllä. Kilpailu kutistui hieman alkuperäisestä suunnitelmasta osallistujamäärien osalta, mutta toisaalta pääluokan taso nousee korkeammalle kuin koskaan ennen. Kilpailu järjestetään kokonaisuudessaan Wääksyssä.

Lauantaina 12.9. kilpaillaan aluetasolla HeB ja HeA-luokissa. Sunnuntaina vuorossa on avoin VaB-luokka ja sen jälkeen viikonlopun pääluokka, LähiTapiola Small Tourin osakilpailu Inter I -tasolla, kür-vapaaohjelman muodossa. Sunnuntaille mahdutettiin mukaan vielä rataharjoitus, jonka osallistujilla on mahdollisuus ratsastaa vapaavalintainen kür-ohjelma.

Kilpailu alkaa alustavasti molempina päivinä klo 9. Lopullinen aikataulu tehdään kuitenkin vasta ilmoittautumisajan päätyttyä, kun osallistujamäärät ovat selvillä. Sujuva kilpailu kaipaa ison joukon toimihenkilöitä onnistuakseen ja pienikin apu voi olla juuri se ratkaisevan tärkeä!

Erityisesti koulutuomarin sihteerit toivoisimme pystyvämme varmistamaan jo hyvissä ajoin. Jos haluat sihteeriksi, täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian. Sunnuntain kür-luokkien sihteereiltä toivomme aiempaa kokemusta sihteerin tehtävistä.

Muissa tehtävissä sen sijaan aiempi talkookokemus ei ole tarpeen, vaan kaikille löytyy varmasti sopiva homma, ja kaikki uudet kasvot opastetaan tehtäviinsä.

Muistathan, että Kangasalan Ratsastajat järjestää kaikki kilpailunsa vapaaehtoisvoimin. Seura on juuri niin aktiivinen kuin sen jäsenet ovat, näidenkin kilpailuiden onnistuneeseen läpivientiin tarvitsemme JUURI SINUA!

Toivoisimme, että kaikki ilmoittautuisivat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen, näin tehtävien suunnittelu ja jakaminen helpottuu huomattavasti.

 

 

Talkoolomake kouluratsastuskilpailut 12.-13.9.2020

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.