Kangasalan Ratsastajat ry esittää

TULOSSA
Cupien Finaalit

mEquine Cupin finaali ratsastetaan 13.4. ja Wääksy Cupin finaali 27.-28.4. 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ilmoittaudu mukaan


Pohjola Tour 4.-5.5.

Kouluratsastuksen Pohjola Tour starttaa Kangasalta Wääksyn kartanolta. KaRalainen: ilmoittaudu jo nyt mukaan rakentamaan huikeaa urheilutapahtumaa!  
Päivitämme kisainfoa tälle sivulle

Liity mukaan Karan matkaan!

Olemme yksi Suomen suurimmista ratsastusseuroista, aktiivinen kilpailunjärjestäjä ja erityisesti viime vuosina Hämeen alueen joukkuekoulumestaruuksissa kunnostautunut ratsastusseura. Kotipaikkamme Kangasala tarjoaa upeat puitteet ratsastusharrastukselle - jo seudun historia on täynnä hevosvoimia ja kaupunki on edelleen on täynnä kaikenkokoisia talleja. Kangasalan Ratsastajien kilpailutoiminta on keskittynyt loistavien kulkuyhteyksien varrelle Pohtiolammen kilpailukeskukseen sekä Wääksyn Kartanon kiitellyille ratsastuspohjille. 

Toivotamme toimintaamme lämpimästi mukaan kaikki hevosihmiset! Meidän matkassamme saat kaikki SRL:n edut mutta myös runsaasti muita etuja, kuten valmennustuen ja etuja ratsastuspohjille. Voit päästä mukaan edustamaan seuraa aluejoukkueeseen tai jopa SM-tasolle asti. 

Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Liity seuran sähköpostilistalle

Haluan

GDPR:n takia seuran jäsenet eivät automaattisesti ole seuran sähköpostilistalla. Kun liityt postituslistalle, voimme olla sinuun yhteydessä seuran toimintaan ja tiedotukseen liittyen sähköpostitse. 

Samalla lomakkeella voit liittyä listalle, erota listalta ja ilmoittaa muuttuneen sähköpostiosoitteen.