Tervetuloa mukaan!

Voit liittyä KaRan jäseneksi oheisella sähköisellä jäsenhakemuksella:
Sähköinen jäsenhakemus (ratsastus.fi)

JOS OLET JO JÄSEN, voit maksaa jäsenmaksusi suoraan jäsenhuoneessa.

Vuoden ensimmäiset seurojen jäsenmaksulaskut löytyvät nyt Jäsenhuoneesta, jonka kautta ne voi maksaa esim. verkkomaksuna. Kun maksat jäsenmaksun viimeistään 10.1., siitä ei lähde paperilaskua, mikä säästää sekä luontoa että seuran postimaksukuluja. Lisäksi kaikkien 2.-10.1.2024 jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen kautta maksaneiden kesken arvotaan kymmenen lippupakettia joko Helsinki International Horse Show’hun tai Hevoset-messuille Tampereelle voittajan valinnan mukaan.

Tästä jäsenhuoneelle

Luethan myös tiedotteen EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta jäsentietojen käsittelystä Kangasalan Ratsastajissa ja Suomen Ratsastajainliitossa sekä jäsenrekisterin tietosuojaselosteen.
Jäsentietojen käsittely


Jäsenedut

KaRan jäsenenä saat Suomen Ratsastajainliiton etujen lisäksi:

 • Ratsastaa Pohtiolammen ratsastuskentällä ja maastoreiteillä veloituksetta.
 • Mahdollisuuden osallistua seuravalmennuksiin edullisesti (KaRan tuki).
 • Hyötyä bonuspisteistä seuran järjestämissä tapahtumissa, ratsastustunneilla, jumpissa tai maneesimaksuissa (kuittia vastaan).
 • Voit anoa A-kilpailuluvan maksun seuralta, mikäli olet kyseisen kauden aikana saanut kolme hyväksyttyä tulosta kilpailuista 3-5 -tasolla ja osallistunut seuran talkoisiin tai toimihenkilötehtäviin.
 • Mahdollisuuden käyttää Pohtiolammen Ratsastuskeskuksen toimitiloja seuravalmennusten, kilpailujen sekä muiden seuran järjestämien tapahtumien yhteydessä.
 • Mahdollisuuden käyttää valmennukseen seuran este- ja koulukalustoa.
 • Käyttää KaRan liikuntasalivuoroa ilmaiseksi ja mahdollisuuden osallistua Kangasalan Ratsastajien järjestämiin jumppiin, pilatekseen tms.
 • Saat alennuksen eläinklinikka Vetvuoreksen klinikkamaksusta, https://www.vetvuores.fi/
 • Mahdollisuuden saada kilpailuluvan.
 • Mahdollisuuden suorittaa ratsastusmerkkejä.
 • Olet myös Suomen Ratsastajainliiton jäsen.

Suomen Ratsastajainliiton jäsenetuja ovat mm:

 • Jäsenkortti.
 • Hippos-lehti, seitsemän numeroa vuodessa.
 • Urheiluvakuutus, joka on voimassa ratsastustapahtumissa, hevosen hoito- ja käsittely- sekä toimihenkilötehtävissä, ja niiden matkoilla. 
 • LähiTapiolan hevosvakuutuksista 10 % alennus.
 • Jäsenetuja: Tallink Silja -risteilyt, Scandic Hotellit majoitus, ST1:n polttoaine, Horze, Hevoshullu-lehti, Unikulma jne.
 • Lakineuvontaa maksuttomana puhelinneuvontana.KaRan jäsenlajit ja jäsenmaksut vuodelle 2024

seniori 66 €; sisältyy SRL:n jäsenyys, vakuutus ja Hippos-lehti
juniori  55 €; sisältyy SRL:n jäsenyys, vakuutus ja Hippos-lehti
perhejäsen seniori  36,50 €; sisältyy myös SRL:n jäsenyys ja vakuutus
perhejäsen juniori  34,50 €; sisältyy myös SRL:n jäsenyys ja vakuutus


1. syyskuuta jälkeen loppuvuodeksi jäseneksi liittyvät alennettuun hintaan.

Jäsenmaksu maksetaan tilisiirtona viitenumeroa käyttäen Suomen Ratsastajainliiton (SRL) tilille. SRL toimittaa postitse jokaiselle jäsenelle oman tilisiirtolomakkeen, jossa jäsenelle oma viitenumero maksamista varten, riippumatta siitä onko hän seniori-, juniori- tai perhejäsen.

Kun olet maksanut jäsenmaksun viitenumeroa käyttäen, varmistat tällä jäsenetusi ja sen että olet SRL:n ja seuran rekisterissä oikealla nimellä, henkilötunnuksella ja osoitteella. (Huom! Oikeat yhteystiedot  ja hetu ovat erityisen tärkeitä esimerkiksi kilpailulupaa ja vakuutuskorvauksia haettaessa.)
Jäsenmaksuun liittyvä vakuutus on voimassa jäsenmaksulaskun päiväyksestä eräpäivään asti tai maksupäivästä jäsenyyskauden.

Muut jäsenedut astuvat voimaan kun jäsenmaksu on maksettu. Perhejäsen ei voi anoa eikä saada kansallista kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeuksia.

Jäsensihteeri
Karan jäsensihteerin tavoitat osoitteesta:
jasensihteeri.kara@gmail.com

Jos osoitteesi, nimesi, yhteystietosi tai jokin muu jäsenyyteesi liittyvä muuttuu, ilmoita siitä jäsensihteerille. Jäsensihteeri hoitaa vain jäsenyyteen ja kilpailulupiin liittyviä asioita. Mikäli haluat ottaa seuraan yhteyttä muissa asioissa, tulee se tehdä palautelomakkeen kautta.

Eroaminen KaRasta
Voit erota KaRasta olemalla yhteydessä seuran jäsensihteeriin. Ilmoita samalla myös jäsennumerosi. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole yhtä kuin eroaminen.