KaRa Goes HIHS 2024!

22.5.2024

Tule viettämään kanssamme ikimuistoista seuramatkaa HIHSiin lauantaina 26.10.2024!


Tarjoamme seuramme jäsenille, heidän perheenjäsenilleen sekä kaikille KaRan hyväksi talkoilleille henkilöille koko päivän reissun Helsinki International Horse Showhun, Helsingin jäähallille. Paketti sisältää meno-paluu kyydityksen Helsingin jäähallille sekä lauantain koko päivän näytöslipun (ei sis. lasten matineaa). Kangasalan Ratsastajille on varattu oma alue C-katsomosta. Väliajalla tulemme tapaamaan kansainvälistä kilparatsastajaa, joka on vain meitä varten järjestetty ainutkertainen tilaisuus! 

Matkaan!

Matka alkaa Niihamasta n. klo 7 ja mahdollisuus hypätä kyytiin on myös Kangasalan jäähallilta sekä Pälkäneen Aapiskukolta. Lisäksi menomatkalla teemme yhden ylimääräisen pysähdyksen. Paluukyyti Helsingin jäähallilta lähtee n. klo 23.30, heti viimeisen luokan päätyttyä. Paluumatkalla teemme pysähdyksen vain tarvittaessa, muutoin reitti on sama kuin mennessä. 

Hinta
Aikuinen 155 €
Nuori (10-15v) 145 €
(alle 10-vuotiaan lippuja voit tiedustella erikseen). 
Voit saada lipun hinnasta hyvitystä talkoopisteillä, max 20p/lippu.
HOX! Alle 15-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus, mikäli hän lähtee reissuun ilman huoltajaa. Tällöin huoltaja täyttää lomakkeelle lapsen tietojen lisäksi myös omat tietonsa. 


HIHS ohjelma

Kansainvälinen Grand Prix –näytös 10:45 – n. 17:30

  • Kansainvälinen RTV Grand Prix Freestyle Kouluratsastus
  • Kouluratsastuksen Kultajousi miniklinikka
  • Väliaika
  • Helsinki Grand Trophy 160 cm (klo 14)
  • Ticketmaster International 140 cm

Helsinki Grand Trophy kerää maailman huiput kilpailemaan 100 000 eurosta. Horse Show’n toinen kansainvälinen pääluokka on aina huikea jännitysnäytelmä. Näytös sisältää myös toisen jännitävän kansainvälisen esteluokan. Kouluratsastuksen fanit nauttivat suosituista Freestyle-suorituksista ja huippukiinnostavasta miniklinikasta.

LAUANTAI-ILLAN HUUMAA 18:30 – n. 23:00

  •    Kansainvälinen Finnlines 150 cm 
  • Pohjola Diamond Open Grand Prix 140 cm Presented by Hevoset-messut
  • Tasotuoppi Top 10 finaali
  • FWB-show
  • Kansainvälinen Six Bar Jumping

Lauantai-iltana nähdään kansainvälisiä estetähtiä ja kotimaista parhaimmistoa esteradoilla. Illan nuorten hevosten huippukiinnostava irtohypytys viihdyttää ja ohjelmaan palaa jännittävä yleisön suosikkiluokka, korkeushyppy Six Bar Jumping. Ilta jatkuu After Ride’lla Helsingin Jäähallilla.

KaRa toivottaa juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaamme!
Lisätietoja matkasta voit kysyä seuran jäsensihteeriltä jasensihteeri.kara @ gmail.com

Tulen kyytiin