Save the keskiviikkokilpailut - Seura hakee kilpailunjärjestäjiä tositarkoituksella!

22.5.2023

Kilpailujen läpivienti vaatii kisapäivän talkoilijoiden lisäksi kilpailunjohtajan, joka organisoi tarvittavan henkilöstön kaikkiin tehtäviin sekä huolehtii etukäteisvalmistelut ja kisan loppupaketoinnin. 

Seura on järjestänyt kilpailuita pienellä porukalla jo vuosia ja rajalliset resurssit on nyt käytetty. Tällä porukalla emme saa enempää kisoja kalenteriin, vaan tarvitsemme uusia vastuunottajia. Kisakalenteri kaipaa erityisesti seuraestekisoja, mutta jos innokkaita löytyy, mikään ei estä muidenkaan kisojen järjestämistä.

28.6. järjestetään seuraestekilpailut, keskiviikkokisat, mikäli kisoihin ilmoittautuu riittävästi sitoutuneita talkoolaisia 31.5. mennessä. Samalla näissä kisoissa halukkaat pääsevät konkareiden opastuksella opettelemaan, mitä kaikkea kilpailun valmisteluun ja läpiviemiseen kilpailunjohtajan näkökulmasta liittyy. KaRan sivuilla voit ilmoittaa halukkuutesi tulla opettelemaan kilpailunjärjestämistä tämän kilpailun yhteydessä. Voit myös ilmoittaa halukkuudestasi ottaa vetovastuuta tulevista kisoista, vaikket pääsisi osallistumaan 28.6. kilpailupäivään. 

Kilpailujen järjestäminen vaatii kilpailunjohtajalta runsaasti aikaa niin etukäteisvalmisteluihin kuin itse kisapäiväänkin, mutta onnistunut ja itse järjestetty kisapäivä on vaivansa arvoinen. Kilpailunjohtajan tehtävät on myös mahdollista jakaa kaverin kanssa. Jatkossakaan ketään ei jätetä yksin, vaan konkareilta on aina mahdollista kysyä neuvoa ja saada taustatukea.

Täältä löydät listan 28.6. kilpailun valmistelu- ja talkootehtävistä. 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua talkoolaiseksi 28.6. kilpailuun ja ilmoittaa myös halukkuutesi opetella kilpailunjohto- ja valmistelutehtäviä.