Valmennuksemme 2024 - ilmoittaudu nyt!

4.1.2024

Ylpeänä esittelemme: 

Valmennukset 2024


Maria Colliander
21.1. & 2.3. Wääksy
FEI-tuomarimme, myös EM:ssä tuomaroinut Maria Colliander on tällä hetkellä varasijalla myös Pariisin olympialaisiin. Hän on lisäksi erittäin pidetty ja kiitetty valmentaja, jota kisakauden ollessa kuumimmillaan on lähes mahdotonta saada ehtimään valmentamaan. Kyseessä on siis ainutlaatuinen tilaisuus! 

Ville Vaurio
5.6. & 10.7. Wääksy
SM- ja PM-kultamitalisti, EM-kävijä Ville Vaurion menestys sekä positiivinen ote ovat tehneet hänestä yhden Suomen suosituimmista valmentajista. Yleisön pyynnöstä: nyt myös Kangasalla!

Lisätiedot ja sitovat ilmoittaumiset valmennusten omalta sivulta.


Nyt jos koskaan kannattaa kuulua KaRaan!

Etusijalla
Valmennuksiin ovat etusijalla karalaiset, joilla on myös "special price". Muiden seurojen jäsenet voivat kysyä vapaaksi jääviä paikkoja.  

Alennusta
Valmennusmaksun päälle tulee maneesi / kenttävuokra, johon myös useimmissa paikoissa alennettu hinta karalaisille. 

Tukea
Karalaiset talkoilijat voivat hakea kaikkiin ammattimaisien valmentajien valmennuksiin valmennustukea - koskee siis edelleen vuonna 2024 muitakin, kuin karan järjestämiä valmennuksia! 


Säännöllistä seuravalmennusta 

Kouluvalmennukset keväällä 2024
Heidi Leiniäisen ja Päivi Arvion valmennuksia järjestetään keväällä kerran kuussa. 
Lue lisää ja ilmoittaudu valmennuksiin 4.2.2024 mennessä. 


Estevalmennukset keväällä 2024
Marja "Tytteli" Tetri-Rantasen estevalmennukset jatkuvat keväällä 2024 kerran kuussa. Ryhmissä on muutamia vapaita paikkoja.
Lue lisää ja ilmoittaudu valmennuksiin 4.2.2024 mennessä. 

Kohti kisakautta -leiri 15.-17.3.2024 Sappee

KaRa järjestää kilpailukauteen valmistavan esteleirin talent-ikäisille (n. 10-18 -vuotiaat) Sappeen Ratsutilalla. Leirin opettajana toimii KaRan oma Talent-estevalmentaja Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen.

Leirillä harjoitellaan kisapäivään valmistautumista ja kisapaikalla toimimista. Leiri sisältää täysihoitomajoituksen, ratsastusta, leirikilpailut, teoriaa, kisahevosen hyvää hoitoa ja valmistelua sekä ratsastajan hyvinvoinnin tukemista. Leirillä pääset viettämään aikaa muiden estekisailusta innostuneiden kanssa ja nauttimaan mm. saunasta ja paljusta lauantai-iltana.

Leiri on avoin kaikille kiinnostuneille. KaRan talent-ikäiset ratsastajat ovat etusijalla. Leirille voi osallistua omalla tai Sappeen ratsulla. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen valmennussivuilla.  

Seuraa tarkempaa ilmoittelua valmennustoiminta -sivullamme.