Uusi talvikauden koulusarja Wääksy Cup starttaa 14.-15.10.

12.10.2023

Lähtölistat ja lisää tietoa löydät Cupin omalta sivulta. 
Radanrakennustalkoot perjantaina 13.10. klo 18 - tervetuloa mukaan!

Kangasalan Ratsastajat tarjoaa talvikaudella 2023-2024 niin omille kuin muillekin ratsukoille mahtavan mahdollisuuden treenata kilpailemista ja monipuolistaa talvikauden treenaamista. 

Näissä kilpailuissa ei tarvitse mennä nuttura tiukalla, vaan  saat tulla juuri sellaisena kuin olet: klipattuna tai klippaamattomana, rennosti suoraan tarhasta sekä myös letitettynä ja kisavarusteissa. Sallimme useita varusteita (lue tarkemmin säännöistä Cupin sivuilta) ja meillä myös avustava radan huutelu on sallittua <3  Tavoitteenamme on, että jokainen saa onnistuneen kilpailukokemuksen! 

Lauantaina 14.10. kilpaillaan Timantti Cupia, jossa jokainen ratsukko starttaa itse valitsemansa pitkän radan ohjelman. Ratsukko saa arvostelut sekä tuomarin suullisen palautteen, jonka perusteella on mahdollista uusia radan osia. Aikaa jokaiselle ratsukolle on varattu noin 15 minuuttia. Ensimmäisen osakilpailun tuomarina toimii Lilli Luoma. 

Sunnuntaina 15.10. kilpaillaan Tähti Cupia, jossa ratsukot valitsevat kolmesta lyhyen radan ohjelmasta. Myös Tähti Cupissa ratsukko saa arvotselupöytäkirjan lisäksi suullisen palautteen tuomarilta. Sunnuntaina tuomarina toimii Carita Sarvanko.

Ensimmäinen Wääksy Cup osakilpailu järjestetään yhteistyössä Equestrainin kanssa. 
Ratsastajan oheistreenejä tarjoava Equestrain palkitsee molempien päivien kolme parasta prosenttia! 
Lisätietoa Equestrainista löydät täältä

Lämpimästi tervetuloa! 

p.s. Molemmat cupit mahdollistuvat sujuvilla järjestelyillä sekä mahdollisimman pienellä kisaorganisaatiolla. Autathan meitä esimerkiksi keräämällä kaikki hevosesi lannat pois kilpailualueelta. Otamme myös mielellämme mukaamme lisää innokkaita talkoilijoita!

p.p.s.  Tulossa myös esteratsastuscup - pysy kuulolla!