Wääksy Cupin toinen osakilpailu ratsastetaan 9.-10.12.

30.11.2023

Kisakutsun, tulevat lähtölistat ja lisää tietoa löydät Cupin omalta sivulta. 


Kangasalan Ratsastajat tarjoaa talvikaudella 2023-2024 niin omille kuin muillekin ratsukoille mahtavan mahdollisuuden treenata kilpailemista ja monipuolistaa talvikauden treenaamista. 

Näissä kilpailuissa ei tarvitse mennä nuttura tiukalla, vaan  saat tulla juuri sellaisena kuin olet: klipattuna tai klippaamattomana, rennosti suoraan tarhasta sekä myös letitettynä ja kisavarusteissa. Sallimme useita varusteita (lue tarkemmin säännöistä Cupin sivuilta) ja meillä myös avustava radan huutelu on sallittua <3  Tavoitteenamme on, että jokainen saa onnistuneen kilpailukokemuksen! 

Tule mukaan meidän porukkaan!
Radanrakennustalkoot perjantaina 8.12. klo 19 - tervetuloa mukaan!
Otamme myös mielellämme mukaamme lisää innokkaita talkoilijoita itse kisapäivään <3

Lauantaina 9.12. kilpaillaan Timantti Cupia
jossa jokainen ratsukko starttaa pitkän radan ohjelman. Ratsukko saa arvostelut sekä tuomarin suullisen palautteen, jonka perusteella on mahdollista uusia radan osia. Aikaa jokaiselle ratsukolle on varattu noin 15 minuuttia. Toisen osakilpailun tuomarina toimii FEI-tuomari Paula Nysten. 

Sunnuntaina 10.12. kilpaillaan Tähti Cupia
jossa ratsukot suorittavat lyhyen radan ohjelman. Myös Tähti Cupissa ratsukko saa arvotselupöytäkirjan lisäksi suullisen palautteen tuomarilta. Sunnuntaina tuomarina toimii Carita Sarvanko.

Lämpimästi tervetuloa! 

p.s. Molemmat cupit mahdollistuvat sujuvilla järjestelyillä sekä mahdollisimman pienellä kisaorganisaatiolla. Autathan meitä esimerkiksi keräämällä kaikki hevosesi lannat pois kilpailualueelta.